Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia 14-1 beleefd sterke start fase 3

Vandaag 3-2-24 stond Columbia 14-1 aan de start van de laatste fase van het seizoen, uitkomend in de 1ste klasse tegen de leeftijdsgenoten uit Bennekom.

1ste helft,
Om klokslag 12.30 uur werd de bal aan het rollen gebracht.
Columbia dat zeer scherp begon nam gelijk het heft in handen en liet zien dat er vandaag niks te halen viel voor de boys uit Bennekom dat overigens een leuke ploeg heeft.
We speelden met veel passie en gedrevenheid onze kansen bij elkaar maar in de afwerking lieten we het in de beginfase wat afweten en beloonden we ons goede spel niet.
Toch was Columbia op elk vlak veel beter en bleven we doorgaan met kansen creëren door goed voetbal.
In de 14 min was het dan toch raak en noteerden we de 1-0 op het scorebord.
Nadat Bennekom de bal vanaf de middenstip weer in beweging bracht, zette Columbia gelijk de druk er weer volop en dat leverde ons direct weer het balbezit op en 2 min later tekenden we de 2-0 aan (16e min)
Na deze 2de treffer vergaten we soms door te gaan met voetballen en hielden we de bal hoog i.p.v. uit de controle te voetballen waardoor het er soms wat rommelig uit zag.
Na 35 min voetbal was het tijd voor de rust en konden we even met elkaar de boel weer wat aanscherpen.

2de helft,
Ook hier begon Columbia gelijk weer ijzersterk en speelden we kans op kans bij elkaar maar net als in de 1ste helft verzuimden we ons te belonen.
En tja de regel is, als jezelf de kansen niet maakt krijg je hem tegen en dat gebeurde dan ook in de 49ste min en zo tekende Bennekom de 2-1 aan.
Columbia dat zich snel herpakte en een tandje bij schakelde was niet van plan om Bennekom het geloof te laten houden en speelden we frivool met veel diepte en snelheid in ons spel.
In de 53ste min kregen we door een goede combinatie de bal via de steekpass bij onze linksbuiten die goed naar binnen sneed en de verdediger van Bennekom niks anders kon dan hen neer te leggen en de scheids de bal op stip legde, penalty dus en de 3-1 op het bord.
Bennekom dat er niet aan te pas kwam was rijp voor de slacht en Columbia dat zichtbaar honger had speelde met volle pressie de tegenstander stuk waardoor in de 58ste min de 4-1 in het netje viel.
De wedstrijd was gespeeld maar de boys van Columbia wouden meer en dat lieten ze zien door nog sneller druk te zetten en op de juiste momenten als collectief door te schuiven en Bennekom degradeerde tot toeschouwer.
2 min na de 4-1,speelden we wederom een fantastische aanval uit en lieten we in de69ste min de 5-1 noteren.
Bennekom was aangeslagen en kapot gespeeld door goed positiespel van Columbia dat in hoog tempo de bal rond speelde.
Met dit goed verzorgde spel maakten we in de 65ste min de 6-1 en hielden we geen spaan heel van Bennekom.
Met nog 5 min op klok bleven we de complete controle houden op elke positie in het veld en maakten we vlak voor tijd ook nog de 7-1.
(Waar sommigen spraken van een demonstratie) kregen we na het laatste fluitsignaal ook van de trainer en toeschouwers van Bennekom grote complimenten met wat we vandaag lieten zien, ze hadden ervan genoten.
Met deze mooie woorden sluit ik dan ook af en zullen we ons weer voor gaan bereiden op de volgende tegenstander die 24 februari op het programma staat.

Wat ons nog rest is een groot compliment te geven aan de scheidsrechter van vandaag.
Onze jeugdspeler B.E.P van Veldhuizen uit de jo17 heeft een fantastische wedstrijd gefloten.
BRENT BEDANKT EN TOP GEDAAN!!!

Voor nu wensen wij jullie een heel fijn weekend verder en wederom bedankt voor de geweldige support.

Sportieve groet,
Begeleiding Columbia 14-1

Deel deze pagina via: