Columbia 09-1 tegen Csv Apeldoorn 09-2

Vandaag stond de enigste Apeldoornse derby op het programma voor deze competitie.
We wisten dat dit een pittige wedstrijd ging worden.

Het veld werd klaar gemaakt door de coaches, en de scheidsrechter deed zijn warming up.
In de kleedkamers gingen de strijders zich klaar maken, en daarna volgde de bespreking.
We wisten dat Csv fysiek sterk zou zijn, en dat ze goede spelers hebben.

Daar kwamen de spelers van beide ploegen het veld oplopen, en de supporters van beide ploegen juichte luid.

Klaar voor de wedstrijd…. fuuut….

Binnen 1 minuut lag er al een bal in het goal, de 1-0 was gemaakt.
Csv wist even niet dat onze strijders er zo op zouden gaan, dus volgde ook al snel de 2-0 en daarna de 3-0.
Langs de zijlijn waren de coaches druk bezig met een nieuwe plan, want de aanval van onze strijders zat er goed in.
De bal werd goed overgespeeld, en er werd goede druk gezet op csv, wat beloonde op een 4-0.
Maar csv knokte en knokte dus de strijders kregen even geen kans meer om te scoren.

Rust

De 2de helft ging beginnen, en het werd moeilijker voor de strijders, csv knokte terug die lieten zich niet meer opjagen.
Toch kwam er weer een schot en daar was dan ook de 5-0 en 6-0.
Het werd steeds lastiger voor de strijders, want csv zat er bovenop en begonnen flink te jagen op de bal, en dat beloonde zich dan ook op een 6-1.
De strijders bleven proberen, maar waren toch iets van de leg door die ene goal…? Binnen de 2 minuten kwam dan de 6-2.
De coaches gingen van tactiek veranderen… want we mogen het niet weg gaan geven.
De laatste 10 minuten gingen in, en wat een strijdlust van beide ploegen.
Knokken voor elke meter, overspelen en jagen op de bal, wat een wedstrijd…
Toch lukte onze strijders om de 7-2 te maken.
De laatste minuten gingen in…
Knokken en strijden voor een doelpunt, en in de laatste minuut maakte csv dan de 7-3.

Wat geweldige wedstrijd, was weer een mooie pot voetbal om een verslag te schrijven!

Ik ben trots op jullie strijders, Jullie waren vandaag de baas op het veld, en jullie hebben alles laten zien wat jullie hebben geleerd, en alles gegeven om deze wedstrijd maar te willen winnen.

Rust nu allemaal even lekker uit, chill modus aan, en dan maandag weer lekker trainen