Algemene informatie

De mini’s

Bij voetbalvereniging Columbia kan al vanaf de leeftijd van vier jaar aan veldvoetbal worden gedaan. De zogenaamde “mini’s” betalen slechts 11,00 euro contributie per kwartaal en krijgen van de vereniging een tenue in bruikleen voor deelname aan de wedstrijden van de Minileague. Zodra de overstap wordt gemaakt naar de Onder 8 pupillen dient contributie en kledingbijdrage betaald te worden. Deze overstap wordt in principe steeds aan het begin van het seizoen gemaakt. De mini’s trainen 1 keer per week. Er worden op basis van leeftijd en kunde verschillende trainingsgroepjes gevormd zodat de kinderen op hun eigen niveau kunnen meedoen. De mini’s kunnen op zaterdagmorgen van 09.00 uur tot 10.00 uur of van 10.00 uur tot 11.00 uur (ligt aan de categorie indeling) ook nog deelnemen aan de Minileague. Dit is een onderlinge competitie in een samenwerking met diverse Apeldoornse voetbalverenigingen.

De jeugd (KNVB Competitie)

Vanaf de leeftijd van zes of zeven jaar jaar tot ongeveer negentien jaar, wordt er gespeeld bij de jeugd. Voor de precieze leeftijdsindeling klik HIER.

Belangstelling?

Op deze website is al veel informatie over Columbia te vinden. In het weekend mag je natuurlijk ook even langs komen. De jeugdwedstrijden worden op zaterdag gespeeld en de seniorenwedstrijden op zondag. Meld je even bij het wedstrijdsecretariaat (in het sponsorhome) en je krijgt daar meer informatie over het spelen bij Columbia. Voor de jeugd ligt er een welkomstbrief klaar en ook daarna wordt je(en je ouders/verzorgers) uitgebreid (per email) geïnformeerd over alles wat te maken heeft met het voetballen bij Columbia.

Is voetballen bij Columbia duur?

Zeker ook in vergelijking met andere voetbalverenigingen is voetballen bij Columbia geen dure aangelegenheid. Klik op contributie om een overzicht te krijgen van de huidige contributiebedragen per leeftijdscategorie.

Aspirant jeugdleden kunnen zich melden via jeugd@avvcolumbia.nl. Daarna wordt verder contact gezocht en wordt je voorzien van alle informatie die nodig is om je voetbalcarrière te kunnen gaan starten.