NiEuWs

Rolf Derksen, voorstelrondje

Ons bestuurslid technische zaken Arjan Jacobs is begin september voor enkele jaren vertrokken naar Bonaire. Arjan veel plezier en succes met je werk samen met je vrouw op Bonaire en bedankt voor alles wat je de afgelopen jaren voor Columbia hebt gedaan.

Samen met Jan van Veldhuizen zal ik (na akkoord van onze leden) het technisch beleid van Columbia zo goed mogelijk proberen in te vullen. Ik zal me even kort voorstellen voor degene die mij nog minder of niet kennen. Ik ben 63 jaar oud en al ruim 55 jaar lid van Columbia. Als 8 jarige ben ik begonnen in de jeugd bij Columbia en vanaf 18 jaar heb ik ruim 15 jaar in ons 1e elftal gespeeld. Daarna ben ik 1 jaar bestuurslid TZ bij Columbia geweest, maar vanwege drukke werkzaamheden in combinatie met studie en voetbal ben ik daarna gestopt als bestuurslid. Vanaf mijn 40e tot eind vorig seizoen ben ik als zelfstandig trainer of als assistent trainer actief geweest. Mijn achtergrond als voetballer, trainer en bestuurslid zal mij zeker gaan helpen bij de invulling van Technische Zaken bij Columbia.

Met ons 1e elftal willen tenminste op 2e niveau klasse voetballen en met ons 2e elftal op 1e klasse niveau. Voor de spelers en begeleiding van beide teams ligt er dus een mooie sportieve uitdaging.

Voor onze toekomst is het belangrijk om een betere aansluiting qua niveau vanuit de jeugd naar de senioren te krijgen. Het is goed om te zien dat het aantal jeugdleden groeit en we hebben daarbij de doelstelling om onze geselecteerde jeugdteams naar een hoger niveau te brengen. Doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren is één van de belangrijke kenmerken van Columbia. Daar ligt dus volop werk voor onze VTCJ in samenwerking met Jan en mij.

Columbia is een vereniging met veel vrijwilligers, maar ook op voetbaltechnisch gebied kunnen we nog versterking gebruiken. Met meer vrijwilligers kunnen we ook meer bereiken en als we iedereen inzetten waar hij of zij goed in is kunnen we onze ambities ook beter waarmaken. Heb je interesse om ons daarbij te helpen, bel me gerust.

Laten we er samen weer een mooi seizoen van maken.

Met vriendelijke sportgroeten,

Rolf Derksen

Deel deze pagina via: