Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO12-3 – SV Orderbos 12-1

Zaterdag 9 september 10.30 uur onze eerste thuiswedstrijd thuis tegen Sv Orderbos 12-1.
We hadden een vader bereid gevonden om te fluiten, en toen kwam er ook een jongen / speler van de 17–1 die dienst had, en die wilde ook
wel fluiten (zo heb je niets, en zo heb je er 2 :). TOP (elkaar helpen).
Orderbos had vorige week net als ons ook verloren.
Korte toespraak, we moeten het samen doen / overspelen, net als afgelopen maandag op de training, en de begin opstelling:

Wedstrijd begon en het was wel meteen Columbia wat de klok sloeg, maar onze kansen werden om zeep geholpen, omdat we te onrustig speelde,
en ook te vaak alleen wilde. Orderbos kwam er ook wel paar x gevaarlijk uit, maar tot echte kansen kwamen ze niet. Columbia kreeg wel kansen, maar
bal naast of te zacht ingeschoten. Toen een lange bal naar voren van onze keeper, en langs iedereen heen, en Columbia speler alleen op de Orderbos keeper,
…….en dan toch de bevrijdende 1-0.

Eerste kwartier voorbij, even bij elkaar, en de Trainer hadden het voor de wedstrijd ook al gezegd, meer samen doen overspelen, zoals afgelopen maandag op de training, en nu werd het weer gezegd, en het kwartje leek te gaan vallen.
Afstandsschot Columbia en boem 2-0. Toen werd het ook al heel snel 3-0. (de Beer was los), …… en een hele mooie aanval (mooi 1 tweetje),
en ook 4-0 (zo moet voetbal gaan). Orderbos kwam er ook nog wel par keer uit en werden paar schoten van hun goed geblokt door onze verdedigers.
Ondertussen weer een mooie aanval van Columbia en bal mooi opzij gelegd en 5-0.
Vrije trap in de bovenhoek 6-0 (op zo’n moment lukt dan ook wel weer alles).
Weer snelle aanval Columbia en boem 7-0.

Derde kwartier ging het wel weer gelijk op en gebeurde er eigenlijk weinig. Jongens van beide teams werden moe (van de warmte) en ook wat blessures pijntjes.
Balletje voor en net niet binnengeschoten door Columbia. Toen toch de 8-0. (bij 10 werd een ijsje beloofd maandag op de training).
Toen was het ook ineens Orderbos die meer naar voren ging, en afstandsschot Orderbos en Columbia was beetje verrast en 8-1, en werd het ineens ook nog 8-2.

Laatste kwartier sommige jongens zaten er doorheen, maar hadden toch de mentaliteit om door te gaan.
Aanval Columbia en nu wel de bal binnengetikt uit een voorzet 9-2. Schot Orderbos op de lat. Orderbos was nu met veel man naar voren en kwam Columbia er snel
uit en 10-2. Even later ook nog 11-2, en schoot Orderbos nog weer keer onderkant lat. (zat hun ook niet echt mee.
Hard afstandsschot Columbia fraai gered met een zweefduik, door de kleine maar dappere Orderbos keeper.
een heel slim bekeken schot van Columbia 12-2 (toch 10 doelpunten verschil).

12-2 Was ook de eindstand (had eigenlijk 12-3 moeten zijn COLUMBIA 12-3 flauw grapje).
Penalty’s nemen ranja en weekend vieren……… Nog even genieten van de late zomer met 3 punten.
(VOORAL TWEEDE KWARTIER HEEL HEEL GOED GESPEELD SAMEN).

De trainer Vos en de Beer hadden na afloop ook nog een mop, ze waren het slot van de kliko kwijt, maar lag er gewoon in de tas bij de hesjes en de pionnen.
(toch beetje last van de warmte).

Maandag weer trainen (ijsje) en woensdag en zaterdag 16 september (de dag voor de IJsselderby) Groenwit Apeldoorn uit 12-4 (wel weer vroeg half 9).
Groen wit had hun eerste wedstrijd van Robur gewonnen , en dit weekend tegen Albatross wordt later gespeeld (pas in oktober).
Kan dus denk ik weer alle kanten op (komt dat zien allemaal !!!!!)

Vos en de Beer.
P.S voor de liefhebber / liefhebster we hebben sinds kort ook een Facebook pagina Columbia 12-3.

Deel deze pagina via: