Wedstrijdverslag Columbia jo 11-4

Zaterdag 20-04-2024 moesten we om 10.30 thuis tegen AGOVV. We hebben altijd moeite met deze club, we hebben van ze gewonnen maar ook verloren. Dus het was spannend wat we vandaag zouden gaan doen. We stonden het eerste kwartier met 1-0 achter… In de tweede kwart wisten we de gelijkmaker te maken en even later kwamen we zelfs voor met 2-1. En vlak daarna 3-1. Ze kregen toen een gigantische regenbui over zich heen en waren tot het bot toe nat geregend maar streden gewoon door daarna werd het gauw 4-1.

Na het wisselen van helft begonnen we sterk en scoorden de toppers vrij snel en het werd 5-1. Daarna kreeg AGOVV nog een kans en werd het 5-2. Vlak voor het einde scoorde we 6-2. Ondanks het slechte weer hebben ze hard gestreden en welverdiend gewonnen. Het was een goede overwinning, vooral omdat de jongens de koppositie nog steviger in het zadel hebben geholpen.

En nu dan eerst een welverdiende vakantie!