NiEuWs

Nieuws van de “Club van 100”

Wie en wat is de “club van 100”
  • De “club van 100” bestaat uit een groep personen en instellingen die de voetbalvereniging A.V.V. Columbia een warm hart toedragen en jaarlijks een bedrag storten op een rekening welke op naam staat van de “club van 100”. Het bedrag is vastgesteld per persoon of instelling op € 45,00 (100,- gulden voor de ouderen onder ons) per jaar. De “club van 100” is opgericht in juni 1996 en heeft een eigen commissie van vijf personen welke zijn gekozen tijdens de ledenvergadering.
Wat is de doelstelling van de “Club van 100”
  • Het leveren van een bijdrage aan het realiseren en optimaliseren van de faciliteiten binnen a.v.v.columbia d.m.v. tastbare zaken. Dit kan zijn voor de vereniging/jeugd/senioren. Allerlei zaken waar wij de club kunnen ondersteunen met een “extra financiële injectie”.
  • Voor het aankomende jaar is er (nog) geen bestedingsdoel ingebracht. Heeft u een idee of suggestie dan horen we dit graag voor de algemene ledenvergadering, zodat we dit bestedingsdoel op de agenda kunnen zetten. Uiteindelijk wordt het bestedingsdoel bepaald in onze algemene ledenvergadering.
Wanneer is de ledenvergadering “club van 100”:
  • Jaarlijks wordt minimaal een ledenvergadering gehouden en wel in het eerste kwartaal van het nieuwe kalenderjaar. Tijdens de vergadering wordt besloten door middel van een 2/3 meerderheid aan stemmen, wat het voor dat jaar gekozen bestedingsdoel wordt.
  • De jaarlijkse ledenvergadering in 2024 is op Donderdag 14 maart 2024 (zet deze datum in de agenda)
Welke bestedingsdoelen zijn de afgelopen jaren door de “club van 100” gerealiseerd:
  • Kijk dan eens op de site van www.avvcolumbia.nl/club-van-100/ Hier vindt u alle bestedingsdoelen van de afgelopen 25 jaar.
Wilt u lid worden van de club van 100?
  • Kijk dan eens op de site van www.avvcolumbia.nl/club-van-100/ meld u aan als lid van de “club van 100” en laat jouw stem bepalen welk bestedingsdoel het gaat worden.
Wilt u zich inzetten als commissielid van de “club van 100”?
  • Benader dan een van onze commissieleden en laat je informeren. We kunnen nieuwe commissieleden gebruiken.
Wie zijn de commissieleden?
  • Jeff Pleket, Paul van Vliet, Fred Bolsenbroek, Herman van Gerrevink, Ronald Klement

De leden van de “club van 100” wenst u allen:

PRETTIGE KERSTDAGEN

en een

VOORSPOEDIG 2024

Deel deze pagina via: