Woensdag 13 December dan eindelijk wedstrijd tegen Albatross.
Fase 1 waren hun ineens naar andere klasse hoger gegaan, en onlangs op een zaterdag afgelast omdat

Nu dus een avondwedstrijd op het programma en hoe gaaf is dat met de lampen aan.
Geen trainer de Beer (die had kerstfeest 15 kilometer verderop bij zijn andere liefde).
Wel een interim ouder die voor hem inviel.

We bespraken in de kleedkamer het plan van aanpak, en de opstelling en dan de warming-Up.
Toen was het zover, Vos riep de spelers nog even bij zich (nog even de rust pakken).
Wees scherp en laat zien wat we kunnen.

Eerste kwartier veel balbezit voor Columbia en ook veel kansen, bal op de paal en paar keer redde
de keeper van Albatross. Schot net over. Veel mooie passes en goede samenwerking, goed druk zetten.

Tweede kwartier 4 wissels (iedereen was er weer, en wilde natuurlijk ook allemaal spelen).
Ga zo door jongens. weer paar kansen Columbia en ook Albatross kwam beter in hun spel. Schot zijnet.
Keeper van Columbia ook paar reddingen.
Dan toch de 0-1 voor Columbia en even later ook de 0-2 door goed samenspel. Albatross deed gelijk iets terug 1-2.

Derde kwartier Columbia iets minder begin en Albatross paar grote kansen, maar reddingen weer van de keeper en een
vrije trap van Albatross die net over ging. Dan toch de 1-3 eindelijk weer wat lucht, maar helaas niet voor lang, want de
2-3 lag ook al weer in het netje (Albatross is er nog / leeft nog).

Vierde kwartier, kom op nog alles geven met zijn allen Columbia paar kansen, Albatross paar kansen, maar niet meer
scherp genoeg vermoeidheid nam voor beide teams toe, en veel wissels.
Nog de laatste 6 minuten, even de laatste keer wisselen, best lastig met 12 voetballers die allemaal willen spelen, en
leergierig zijn. En toen het bevrijdende eindsignaal van de scheidsrechter (die overigens prima floot, dat mag ook benoemd
worden). Blijdschap zichtbaar bij onze jongens.

Nu zaterdag 16 december Beekbergen 12-1 thuis (die ongeslagen op kop staan en wij er 3 punten achter).
Zo ie zo patat na afloop voor de toppers van Columbia 12-3 (want dat zijn ze stuk voor stuk allemaal).
Ouders en staf, ….We zijn nu al super trots op jullie.
Kom Zaterdag half 11 de 12-3 aanmoedigen.

Sportieve groeten Vos, de Jong en de Beer.