Wedstrijdverslag Jeugd

Davo JO8-1 vs Columbia JO8-1 / 30-09

Deze zaterdag waren we te gast op Sportcomplex ‘t Meijerink in Deventer. Alwaar wij super hartelijk met koffie werden ontvangen en aan niets ontbrak. De mannen mochten zelfs voetballen op het hoofdveld.

De grasmat was net nog onder handen genomen en lag er als een biljartlakentje bij. Zonnetje erop! Kortom een fantastische ochtend om te voetballen. Let’s go boys!

Training

Er is deze week werd hard getraind op het kaatsen met de man in de rug, rondspelen van de bal en het veld breed en groot houden werden super uitgevoerd. Zo ook al complexere afwerk oefeningen en focus op mandekking.

Wedstrijd

Wat op de training zo goed gaat, zagen we nog niet direct terug in de start van de wedstrijd. Waar wij via de zijkanten wilden voetballen, speelde de tegenstander veelal op het midden. Door wat slordig spel leveren we dan net even te gemakkelijk de bal in en helpen zo zelf de tegenstander in de wedstrijd. Maar mannen blijf vertrouwen in jullie zelf, we krijgen echt eer van ons werk.

Het was een sportieve en leuke wedstrijd, maar met wat teveel doelpunten aan onze kant van het veld.

We stonden niet goed op posities. Mede ook omdat twee van onze kanjers, die de organisatie achterin neerzetten, er niet bij waren. Dus het werd weer een beetje 4 spitsen, 1 only de lonely verdediger en onze keeper. Tja, dan is het net als op de kermis altijd prijs! Met een eindstand van 3-13 sloten we de wedstrijd af. Maar natuurlijk maakten wij wel de mooiste doelpunten ;-). Zelfs één goal vanaf de middenlijn.

Groot compliment overigens voor de scheidsrechter, die de wedstrijd super goed begeleidde.

Na de wedstrijd

Mooi om te zien dat jullie na de wedstrijd de strafschoppen super serieus nemen en goal na goal maakten. Na samen te hebben gedoucht en elkaar flink nat te hebben gegooid met koud water, fris gewassen weer huiswaarts!

We nemen weer veel leerzame punten mee uit deze wedstrijd en pakken weer lekker door deze week met trainen. Op naar de volgende uitdaging boys en houd de onderlinge sfeer binnen het team vast met elkaar!

Deel deze pagina via: