Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia 14-1 werkt zaterdag training af,na afgelasting wedstrijd

Voor vandaag stond de uitwedstrijd tegen vvop uit Voorthuizen op het programma.
Waar we de hele week weer naar de wedstrijd toe werkte kregen we op donderdag via ons wedstrijdsecretariaat de aanvraag van vvop om een uur eerder te spelen.
De wedstrijd had een oorspronkelijke vroege tijd van 9.30 uur, met nog een uur eerder als aanvangstijd zou dit betekenen dat we dus al om 7 uur moesten vertrekken.
Zowel trainers als spelers zagen dit hele vroege tijdstip niet zitten en dus werd deze aanvraag van tafel geveegd.
Op vrijdag zagen we tot onze schrik dat onze wedstrijd afgelast was, waarop de trainer op onderzoek uit ging en probeerde te achterhalen wat dan de beweegredenen waren voor deze afgelasting.
Via via kwam de trainer in contact met het wedstrijdsecretariaat van vvop en werd al snel duidelijk wat het probleem die ochtend bij vvop was.
De beste man aan de andere kant van de lijn legde netjes uit dat hun met 5 velden en een overvol programma de boel maar net rond konden krijgen maar helaas hadden ze geen 5 maar 4 velden tot hun beschikking doordat de gemeente onderhoud had gepleegd aan hun enige natuurgrasveld.
Er was namelijk zoveel zand op gestrooid dat het veld meer op een strand dan een voetbalveld leek en het veld dus onbespeelbaar was geworden.
Natuurlijk dacht de trainer van Columbia verder en stelde na wat voorwerk op de eigen club voor om dan de wedstrijd bij ons te spelen omdat wij om 12.30 uur een veld ter beschikking hadden.
De beste man van vvop vond dit een goed voorstel en gaf aan direct contact op te nemen met de trainers van hun.
Na een paar spannende uurtjes van wel of niet spelen kregen we het verlossende appje.
Helaas voor ons niet het appje waarop we gehoopt hadden en dus ging de wedstrijd definitief niet door.
In het vervolg van deze vrijdag hebben we nog van alles geprobeerd om dan een leuke oefenwedstrijd te regelen maar ook is dat helaas niet gelukt.
We spraken af met de groep om dan te gaan trainen want ja helemaal niks doen daar houden onze spelers en trainers niet van.
Iedereen was meteen akkoord en spraken we af om om 11.00 uur te gaan trainen.
De training die voornamelijk bestond uit een grote en lange partijvorm waarin we het vrij lopen en het coachen nog eens extra benadrukte worp zijn vruchten af.
We lieten zien wat bepaalde looplijnen konden doen om de bal in de ploeg te houden of om juist nog beter de ruimtes te kunnen bespelen die uiteindelijk dan weer voor meer gevaar moeten gaan stichten.
Vooral de ruimtes tussen de linies moesten we beter onder de knie krijgen, maar ook het kiezen van wanneer de diepte en wanneer breed werd goed geoefend en zagen we dat het steeds beter ging lopen.
Deze mooie ontspannen maar toch leerzame training nemen we mee naar aankomende week waarin we ons weer gaan voorbereiden voor onze volgende wedstrijd thuis tegen fc jeugd.
Mannen voor nu een heel fijn weekend verder en we zien jullie dinsdag weer op de training.
Op naar de volgende.

Sportieve groet,
Begeleiding Columbia 14-1

Deel deze pagina via: