Wedstrijdverslag columbia 09-1

Vandaag stond de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Sv Epe op het programma. Met een voltallige selectie werd er afgereisd naar Epe. Vooraf wisten we dat dit totaal een andere tegenstander was dan vorige week. De strijders hadden een goede warming-up gedraaid. We wisten waar de sterke kracht van Epe lag en hier werd dan ook flink op gehamerd. Vroeg druk zetten en het afstandsschot eruit halen. Dit werd niet tegen dovemansoren verteld. Vanaf de 1e minuut stonden de strijders aan. Dat is vaak juist het tegenovergestelde dus een groot compliment voor jullie strijders. Beide ploegen kregen in de 1e 10 minuten een paar kansen maar beide doelmannen waren vandaag goed in vorm met prachtige reddingen en hielden hun hok schoon. In de pauze werd de strijders verteld dat ze goed bezig waren en er werd van ze gevraagd om dit niveau en strijdlust te blijven volhouden. De wil was en inzet was er zeker. Echter een Koeman schot en een klutsbal zorgde er wel voor dat het ineens 2-0 voor Epe was. Waar normaal de koppies gingen hangen bleven de strijders strijdvaardig. Er werd nog meer energie in de wedstrijd gegooid. Epe kwam onder druk en dat zorgde voor wat overtredingen. Helaas zag niet iedereen dat en we mogen geen commentaar op de leiding hebben. Smaakte de koffie trouwens scheidsrechter? Toch was het een afstandskogel die als een streep van grote afstand in de hoek viel. 2-1. Nog voor de pauze viel de 2-2 door goed druk zetten op de verdediging. Pauze. De trainer zat met een dilemma door het goede spel. Er moest gewisseld worden en ook de wisselspelers waren in bloedvorm. Niemand verzaakte en er werden veel vuile meters voor elkaar gemaakt. Een supergoed teken dat jullie het de trainer zo moeilijk maken. Naar de pauze werd er een foutje gemaakt en bij het herstellen veranderde bal van richting waardoor de bal met een boog in de lange hoek viel. Helaas 3-2 en niet viel later viel de 4-2. Zou dit de nekslag zijn? Strijders energie kunnen jullie een wedstrijd leggen? Worden jullie dan nooit moe. Met passie, inzet en verzorgd voetbal gingen de laatste 10 minuten in. Epe kwam niet meer van eigen helft af. Heer en meester waren de strijders. Met een Messi-achtige actie op de achterlijn werd de dik verdiende 4-3 gemaakt. Alleen spelers die in vorm zijn en de grote profs maken zulke goals. De druk werd opgevoerd en kansen kwamen er. We hadden pech in de afronding en de vracht aan corners brachten ook geen goals meer. Een 4-3 nederlaag maar niks meer dan lof voor de strijders. Inzet passie spelvreugde overspel vuile meters zag ik allemaal terug. Jullie waren top vandaag en helaas werd dit niet beloond in een gelijkspel. Die hadden jullie zeker verdiend. Ga zo door dan komen die punten wel. Maandag en woensdag hoor ik dat er geen trainen is en dat jullie dinsdagavond tegen de leeftijdsgenoten van wsv spelen. Pak jullie rust en ga er weer vol tegenaan dinsdagavond. Ik ben er bij. Onze grote groep trouwe supporters ook. Nodig iedereen uit want j09-1 is gewoon een prachtig team waar de passie spelvreugd van af spat