Vrijdagavond stonden de trainers de prachtige grasmat te aanschouwen en werd het veld met uiterste precisie klaargezet. Want er stond een heerlijke thuiswedstrijd op het programma op het mooiste sportpark van Apeldoorn en omstreken.

Nog snel werd de opstelling voor morgen doorgenomen en beaamd dat de mannen goed hadden getraind en veel hebben geleerd van vorige week.

Zaterdagmorgen was iedereen mooi op tijd en kon er zelfs nog even ontspannen worden in het jeugdhonk. Koppies op scherp en de boys hadden er veel zin in. Let’s go!

1e kwart:

Colmschate begon aan de aftrap en als afgesproken hebben de mannen direct hoog druk gezet en lieten we ze niet voetballen. Waardoor we gelijk het meest aan de bal waren en snel de eerste ballen op de goal schoten. In rap tempo liep de score op naar 6-0 in de eerste tien minuten. Bijzonder groot verschil met vorige week dus.

Tijdens dit doelpunten gala ook zaak om niet weer met 5 spitsen en keeper te gaan spelen. Eerlijk is eerlijk, gemakkelijk vonden ze het niet. Maar mannen jullie beginnen dit wel beter uit te voeren. Omschakelen en vanaf de eigen helft weer de organisatie neerzetten. Klasse jongens!!!

2e kwart:

Ondanks dat we de mannen veel coachten op de organisatie in het veld, was er toch weer een 5 spitsen situatie. Hier maakte onze tegenstander dankbaar gebruik van, 6-1.

De mannen hadden zelf meteen door dat ze niet goed stonden en begonnen met elkaar te overleggen in het veld. De posities werden weer ingenomen en met het betere spel stonden we snel 1-1 voor de keeper. Op rij werd de score uitgebreid naar 7,8 en 9-1. Knap jongens! De 8-1 was overigens het mooiste doelpunt van deze zaterdag. Een bal snoeihard in de kruising.

3e kwart:

In de kleedkamer stond weer een kan ranja op ons te wachten (top geregeld weer). “Laten we de score uitbreiden en heel veel plezier maken mannen”. Een ‘verse’ keeper op de goal en let’s go!

Ook het 3e kwart waren wij de ploeg met het meeste balbezit en er werden al de nodige driehoekjes gemaakt in het veld.

Verdiend maakten wij 4 goals, waarmee de score op 13-1 kwam. Onze buitenspelers werden in de 2e helft tot verdediger gebombardeerd, waardoor ook de andere teamgenoten een goal konden meepikken (7 doelpuntenmakers deze wedstrijd).

4e kwart:

In de slotfase was de wedstrijd al gespeeld.

Knap dat er niet verzaakt werd en wij de tegenstander niet zelf ik scoringspositie brachten. We maakten zelfs nog 2 extra doelpunten. Mooi om te zien dat wat we getraind hebben deze week ook terug te zien was in de wedstrijd! Top gedaan.

Gaaf ook dat Lars de jongens kwam aanmoedigen en ook nog een penalty nam (met een gebroken arm).

Na de wedstrijd kregen wij een mooi compliment vanuit Colmschate dat zij super goed ontvangen waren (lekker bezig Kenny) en dat we een prachtig sportcomplex hebben en zij enorm genoten hebben van de wedstrijd en onze begeleiding tijdens de wedstrijd. Daar doen we het als vereniging toch ook samen voor!

Ook de jeugdspelers natuurlijk bedankt voor het helpen tijdens de terreindienst dit weekend (o.a. Démen en Aslan).