Wedstrijdverslag

Opnieuw harde nederlaag voor Columbia 2

Op zondag 14 mei 2023 stond voor Columbia 2 de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. In Doetinchem was VIOD 2 de tegenstander. Aftrap 11:00 uur.

In tegenstelling tot de thuiswedstrijd tegen VIOD kwam Columbia het eerste kwartier goed door. Op De Winkewijert stond Columbia namelijk toen al met 0-3 achter. Wel was VIOD duidelijk de bovenliggende partij en was het wachten op doelpunten. In de eerste helft wist VIOD twee keer te scoren en kwam Columbia weinig voor het doel van de tegenstander. Ruststand 2-0.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Columbia had opnieuw moeite met de Doetinchemmers en de thuisploeg had geen problemen met het creëren van kansen. Uiteindelijk liep de score uit tot 5-0. Opnieuw een 5-0 nederlaag voor de Columbianen, net zoals de laatste uitwedstrijd tegen VDZ 2.

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van de competitie op het programma. Een thuiswedstrijd tegen De Bataven 2 uit Gendt. Mocht De Bataven deze wedstrijd weten te winnen, dan is het voor hun feest. Het kampioenschap zal dan officieel binnen zijn.