Selectienieuws,  Wedstrijdverslag

Sportclub Bemmel te sterk voor Columbia

De volgende uitwedstrijd in de competitie bracht Columbia opnieuw naar de Lingewaard en opnieuw naar één van de topteams van de eerste klasse D,
Sportclub Bemmel.

In het eerste bedrijf kon Columbia de thuisclub redelijk bijhouden en het duurde bijna een half uur voordat de man aan het scorebord voor het eerst aan het werk moest. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Jordi Lammertink. Met een 1-0 stand floot de scheidsrechter voor de rust.

In de tweede helft die grotendeels in de stromende regen werd gespeeld, liet Sportclub Bemmel duidelijk zijn klasse zien. Na 90 minuten stond er een 5-0 stand op het bord. In de 58e (Ricky Houterman), 61e (Teun Peters), 75e (Lars Cornelissen) en 82e minuut (Thomas Polman) wist de thuisclub de score uit te breiden. Na afloop werd het feest voor Sportclub Bemmel nog groter, toen bleek dat de concurrenten De Bataven (1e nederlaag) en FC Winterswijk beiden verloren hadden en zodoende Bemmel op de eerste plaats kwam.
Leuk detail hierbij is dat De Bataven en Bemmel elkaar a.s. zaterdagavond treffen in Gendt.

Voor Columbia is er nog één wedstrijd te gaan in het jaar 2022 en wel volgende week zondag 4 december om 14:00 uur thuis op De Winkewijert tegen FC Winterswijk, dat op dit moment op de derde plaats staat.