Wedstrijdverslag

Columbia 2 verliest in Groenlo

Op zondag 20 maart 2022 stond voor Columbia 2 de verre uitwedstrijd tegen Grol 2 uit Groenlo op het programma. Grol de nummer twee van de competitie tegen de nummer 9 Columbia. Voor de winterstop wist Columbia thuis op de Winkewijert knap te winnen met 1-0. Aftrap 11:45 uur.

Gelijk vanaf het begin was het Grol wat de dienst uit maakte. Columbia werd onderdruk gezet en de Columbianen moesten weer gaan loeren op een snelle counter. Grol kreeg in de eerste helft een aantal goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Een bal op de lat en een aantal mooie reddingen van Mike hield de stand op 0-0. Ook de scheidrechter hielp mee, want een zuivere strafschop door vasthouden werd niet gezien. Columbia kreeg ook een 100% kans. De snelle Philip werd één op één gestuurd, helaas wist hij niet het doel te vinden. Ruststand 0-0.

Na rust was het dat wel raak voor Grol. Een afstandsschot viel in het net (1-0). Het wedstrijdbeeld bleef ongewijzigd en Columbia wist helaas niet meer terug te komen in de wedstrijd. Nadat Columbia in het laatste kwartier vol in de aanval ging wist Grol de scoren uit te breiden naar 3-0. Einstand 3-0.

Opnieuw een nederlaag voor Columbia 2. Er zullen snel punten gepakt moeten worden om snel uit de degradatiezorgen te komen. De eerste volgende wedstrijd staat gepland op dinsdagavond 29 maart 2022 thuis tegen Schalkhaar 2. Op zondag 3 april 2022 staat er weer een verre uitwedstrijd op het programma, dan tegen Avanti W. 2 uit Enschede.

Opstelling:
Mike Koldenhof, Sjoerd ten Asbroek, Jeroen Rieborn (Rowan Weijland), Danny Kuhnen, Jesse Veldhoen, Rik van Veldhuizen (Joost Dallinga), Erik Nammensma, Léon Roufs, Timo Schiphorst, Tom Jansen, Philip Cossee.

Programma:
29 maart 2022: Columbia 2 – Schalkhaar 2 (TIJD ONBEKEND)
3 april 2022: Avanti W. 2 – Columbia 2 11:00 uur.

Topscores (competitie/beker):
1. Philip Cossee: 8
2. Nick van den Berg: 2
– Léon Roufs: 2
– Sjoerd ten Asbroek: 2
3. Timo Schiphorst: 1
– Joost Dallinga: 1
– Jovanny van Zanten: 1
– Danny Kuhnen: 1

Voor de stand, overige uitslagen en het volledige programma ga naar www.voetbal.nl. Volg Columbia 2 op instagram! (@avvcolumbia2).

Deel deze pagina via: