Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Week v/d scheidsrechters

20191005 155039Het is deze week de week van de scheidsrechter. Onze jeugd scheidsrechters zijn zaterdag in het zonnetje gezet. Voor aanvang van de wedstrijden kregen de jeugd scheidsrechters namens de jeugd afdeling een cadeau bon overhandigd. We zijn erg blij dat zij zich elke week weet inzetten om een wedstrijd te fluiten. Scheidsrechters bedankt !!

Bijdrage Rabobank

Onze vereniging heeft een bijdrage van € 2.684 ontvangen uit het donatiefonds van Rabobank Apeldoorn en omgeving als bijdrage voor onze nieuwe toegangspoort. We zijn hier erg blij mee!

Lees meer...

Voorlopige Competitie-indelingen

De KNVB heeft de voorlopige indeling voor de najaarscompetitie vrijgegeven.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen jullie terecht bij de wedstrijdsecretarissen.

Je kunt in het bestand naar beneden scrollen voor meer....

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

Laatste Wedstrijdverslagen

Vandaag de wedstrijd thuis tegen robur. Vooraf wisten we dat robur een heel goede ploeg heeft en een waarschijnlijk een maatje te groot zou zijn. Toch spraken we wel af om ervoor te gaan en
Vandaag de wedstrijd uit tegen Rohda Raalte Na een kleine 3 kwartier rijden kwamen we aan in Raalte en zochten we onze kleedkamer op en maakten we ons klaar. We bespraken hoe we de wedstrijd
FacebookTumblrInstagram