Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Week v/d scheidsrechters

20191005 155039Het is deze week de week van de scheidsrechter. Onze jeugd scheidsrechters zijn zaterdag in het zonnetje gezet. Voor aanvang van de wedstrijden kregen de jeugd scheidsrechters namens de jeugd afdeling een cadeau bon overhandigd. We zijn erg blij dat zij zich elke week weet inzetten om een wedstrijd te fluiten. Scheidsrechters bedankt !!

We hebben er weer 2 gediplomeerde pupillen trainers bij!!

IMG-20190409-WA0003Christian Mulder (O8-3) en Niels Westerink (O10-2) zijn nl geslaagd voor de cursus en hebben recent het diploma in ontvangst genomen.

 

Tijdens de cursus leer je hoe je kinderen in de leeftijdsklasse O8-O13 kunt leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven.

Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers.

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

Laatste Wedstrijdverslagen

Columbia 11-3(10-1)wint overtuigendVandaag competitie wedstrijd nummer 3 op het programma. We speelden thuis tegen onze eigen 11-2 die ook bij ons ingedeeld is. Om 10.45 uur klonk het 1ste fluitsignaal en we begonnen sterk want
Columbia 11-3(10-1) leidt verlies zelf inVandaag de wedstrijd uit tegen Teuge op het programma. Na een goede warming up klonk om 9.00 uur het 1ste fluitsignaal en gingen we direct goed van start met goed
FacebookTumblrInstagram