Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Voorlopige indeling nieuwe seizoen

Dit betreft een voorlopige indeling van de jeugd voor volgend seizoen. Eventuele op- en aanmerkingen svp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt in het bestand naar beneden scrollen voor meer....

Penalty bokaal 15 juni

Volgende jongens zijn naar de finale

Minie's
Luc de Jong,
Yilan Baaroun,
Thijs v Astert,
Meraj Bahadori,
Altin Ata

Lees meer...

We hebben er weer 2 gediplomeerde pupillen trainers bij!!

IMG-20190409-WA0003Christian Mulder (O8-3) en Niels Westerink (O10-2) zijn nl geslaagd voor de cursus en hebben recent het diploma in ontvangst genomen.

 

Tijdens de cursus leer je hoe je kinderen in de leeftijdsklasse O8-O13 kunt leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven.

Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers.

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

Laatste Wedstrijdverslagen

09-1 verliest geflatteerd bij ordebosVandaag de uitwedstrijd tegen Sv ordebos op het progamma. Ook dit was voor ons weer een onbekende tegenstander. Nadat we allemaal een goede warming up afwerkte,klonk om 9.30 het 1ste
Veluwse boys 15-1 - Columbia 15-2Met nog 2 wedstrijden te gaan hebben we vandaag Veluwse boys in Garderen als tegenstander.we zijn gemotiveerd om te winnen,we hebben namelijk afgesproken dat als ze de laatste 2 wedstrijden
Columbia 09-1 geeft wedstrijd uit handen en speelt gelijkVandaag de uitwedstrijd tegen activia uit Twello op het progamma. Om 9.00 uur klonk jet 1ste fluitsignaal. De wedstrijd begon erg tam van beide kanten. En
FacebookTumblrInstagram