Gastheer/-vrouw jeugd op zaterdag

Geplaatst op:

24 juni 2021

Aantal vacatures:
5/5
Beschrijving:

Voor onze jeugdleden is de zaterdag een belangrijke dag omdat dan de wedstrijden gespeeld worden. Om ervoor te zorgen dat onze voetballers op een goede manier hieraan plezier kunnen beleven zijn veel vrijwilligers actief om daarvoor te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan wedstrijd-, veld- en kleedkamerplanning, jeugdscheidsrechters etc.

Op de wedstrijddag zelf dienen vrijwilligers aanwezig te zijn die de gang van zaken begeleiden en controleren. Dat zijn vooral de functies van Terreindienst en Gastheer/gastvrouw. Op dit moment hebben we vooral een tekort een vrijwilligers die als gastheer/gastvrouw willen fungeren.

Omdat er elk weekend wedstrijden zijn, is het belangrijk dat de betreffende vrijwilligers niet te zwaar belast worden. We hebben daarom een grote poule met ouders/vrijwilligers nodig die bij toerbeurt deze diensten willen draaien.
De jeugdafdeling van Columbia is daarom op zoek naar ouders/vrijwilligers die bereid zijn om op zaterdag een dagdeel de functie van gastheer/gastvrouw op zich te nemen. Een dagdeel bestaat uit 4 uur en loopt van 08.00u tot 12.00u of van 12.00u tot 16.00u

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

      • Ontvangen teambegeleiding jeugdteams en scheidsrechters
      • Verstrekken consumpties aan teambegeleiding en scheidsrechters
      • Informeren teambegeleiding jeugdteams over de gang van zaken. 

Er is een uitgebreide functiebeschrijving aanwezig en er zijn ervaren vrijwilligers die uitleg kunnen geven over deze functie.
Deze functie wordt in een roulatieschema gedraaid met de bedoeling dat slechts een beperkt aantal keren per seizoen dit gebeurt.

Voor verdere informatie:

Wedstrijdsecretaris

jeugd@avvcolumbia.nl

Deel deze pagina via:

DE GEZELLIGSTE

We hebben al veel vrijwilligers die ieder jaar met plezier hun taken uitvoeren. Deze mensen kunnen altijd hulp gebruiken op welke manier dan ook.

Onze vrijwilligers worden jaarlijks in het zonnetje gezet door middel van de “Dank je wel Avond” die wordt georganiseerd door de evenementencommissie in opdracht van het bestuur.

Wil jij ook deel uitmaken van de gezelligste club van Apeldoorn, maar staat de geschikte vacature er voor jou niet tussen?

Ga dan naar de pagina met alle vacatures en vul onderaan het formulier in!