Columbia 13-3 – Epe JO13-2
Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia 13-3 – Epe JO13-2

Zaterdag 19 oktober, alweer de laatste van Fase 1.
We hadden afgelopen week goed getraind in 2 groepen, en hadden er zin aan.
Er was weer een scheidsrechter en grensrechter, (en de bardienst was na hoop gedoe gelukkig ook geregeld dat de 13-3 niet vreemd aangekeken wordt)
,en Epe lijkt op papier een gelijkwaardige tegenstander.
(niet zoals Kcvo en Wissel die toevallig vandaag ook tegen elkaar moesten voor kampioenschap, Wissel kampioen geworden).

Dus het beloofde een leuke pot voetbal te worden.

We waren ook weer compleet, dus weer puzzelen voor de trainers.

De wedstrijd begon, en de eerste kans was voor Epe door het midden, maar schot gepakt door de keeper. Nog een aanval Epe, maar schot ging over het Columbia doel.
Aanval Columbia, goed overgespeeld, maar schot te zacht, makkelijke prooi voor de Epe keeper.
Schot Columbia (nu iets harder), gered door de keeper. Hoekschop Epe , schot gered door de keeper. Nog weer schot Epe gered door de keeper.
Aanval Columbia afgeslagen door Epe verdediger, maar de bal kwam toch weer bij Columbiaan, en hoog schot 1-0……..
Aanval Columbia nu wel goed afgepakt door Epe, en snelle uitval, en alleen op de keeper af, en bal via de binnenkant paal 1-1.
Aanval weer van Columbia, maar een hele mooie sliding van een Epe verdediger voorkwam een voorzet.
Ruststand 1-1.

Tweede helft begon Epe weer vel, en aanval schot/voorzet van de lijn gehaald. Schot Epe op de paal. Toen weer Epe en schot weer binnenkant paal en 1-2.
Toen was het weer Columbia die aanzette, goed voorzet op maat, kopbal, maar ook heel erg goed gered van de Epe keeper. Bijna iedereen langs de kant
had de bal al geteld, maar helaas dan zit het ook niet mee voor Columbia 13-3. Weer een snelle aanval van Epe, schot gered door de keeper.
Schot Epe gered door de keeper. Aanval Columbia en mooie 1 2, en alleen op de keeper, maar net voor de 16 een struikel partij van de Columbia aanvaller.
(wilde sneller lopen dan dat die kon). Columbia zette echt alles op alles om de gelijkmaker te scoren, schot net naast het Epe doel.
Columbia bleef druk zetten, maar echte kansen kwamen ook niet meer, en uitval Epe hoekschop. Bal bij de tweede paal, en toen viel in plaatst de 2-2 (kopbal),
de 1-3. Toen floot de scheidsrechter voor het einder (Rafael bedankt voor het fluiten in de eerste fase, hopelijk wil en kan je ons ook weer in de tweede fase en meer
nog meer fluiten.

Iedere speler kreeg in de kleedkamer nog een zakje chips van de onlangs jarige Rene (voor de wedstrijd nog voor hem gezongen),
Helaas geen 3 punten als kado, maar moet wel zeggen dat de jongens er vandaag er wel heel erg hard voor gevochten/ gestreden hebben.

Einde fase 1 (kansloos verloren van Kcvo en Wissel) te hoog ingedeeld, verloren van Robur, en gewonnen van Csv en nipt verloren van Albatross, Agovv, en Epe.

Met goede moed op naar fase 2………

Vos Beer en de Jong

Deel deze pagina via: