Columbia 13-3-Csv Apeldoorn 13-4

Zaterdag 28 september onze tweede thuiswedstrijd thuis tegen Csv Apeldoorn 13-4.
We hadden afgelopen week goed getraind, en voor de in de kleedkamer nog weer extra dingen uitgelegd.
(niet via bord, maar via bidons) dat de middenvelders en verdediging aan moesten sluiten en ook weer terug bij balverlies,
en overspelen en vrijlopen enz enz. 1 zieke helaas, goede warming-up, en de zon die scheen gelukkig.
Er was gelukkig weer een scheidsrechter en grensrechter, ……het spel kon beginnen.
Columbia startte nu ook meteen goed, en meteen een goede aanval, maar het schot werd ook goed gered door de Csv Apeldoorn
keeper. Weer aanval Columbia en voorzet, en schot weer gered door de keeper van Csv, maar de toon was gezet.
Je zag ook meteen het verschil qua voetbal en vooral beleving ten opzichte van onze wedstrijden hiervoor.
Aanval Csv, maar buitenspel. Aanval Csv maar ook hun schot werd goed gered door de keeper. Vrije trap Csv gered door de keeper.
(Was ook wel van heel ver af). Csv Apeldoorn kwam ook beter in de wedstrijd, zodat het ook een echte wedstrijd werd. Schot Csv
gered door de keeper, nog weer aanval schot van Csv in de korte hoek, maar goed gered met de voeten door onze keeper.
Schot Csv over. Weer aanval van Columbia en schot in de korte hoek, en 1-0…..(had het eerst zelf niet eens door dat het een doelpunt
was, maar het was echt zo).Aanval Columbia, en schot op de lat, maar er was ook al gefloten voor buitenspel. (was wel een beauty geweest).
Schot Csv gered door de keeper. Aanval Columbia, maar pass door het midden op onze spits, was helaas net iets te hard.
Aanval Csv buitenspel. Aanval Csv schot gered door de keeper. Aanval Columbia schot in de korte hoek maar met de voet gered door de
csv keeper. Hoekschop Columbia, maar onderschept door Csv en snelle uitval en schot gered door de keeper. Weer aanval Csv en onze
keeper aarzelde een beetje om uit te komen, en Csv speler kwam 1 op 1 met de keeper, maar de keeper redde perfect met katachtige redding
het schot. Toen was het rust 1-0. Er was eigenlijk geen reden om iets te zeggen, de jongens knokte en streden er erg hard voor.

Tweede helft een stortbui (herfst in Nederland). Meteen weer een aanval van Columbia, maar schot gered door de keeper, en de rebound ook
gered. Aanval Columbia, bal teruggelegd, en schot gered. Even later weer aanval Columbia, en de bal weer goed opzij gelegd en hoog schot,…..
en 2-0. Aanval Columbia schot voorlangs, en de bal toch nog weer binnengehouden en weer voorgegeven, maar toen zat er net een Csv been tussen.
Aanval Csv en eigen goal van Columbia, en 2-1. Csv rook bloed en ging ook weer aanvallen, schot gered door de keeper. Nog weer schot
van Csv, maar weer gekeerd door de keeper. Schot Csv naast. Het was echt billen knijpen o wat spannend.
Toen toch weer Columbia goed overgespeeld / voorzet, en schot gered met de voet door de Csv keeper. Schot Csv naast. Toen vrije trap
voor Csv, we hadden een muurtje en zelfs een muurligger, Schot van de lijn gekopt door Columbia verdediger. Nog een paar minuten,……….
Schot Csv net voorlangs. Schot Csv aardig ver naast het Columbia doel. Laatste aanval van Csv en schot ….. gered door de keeper en nog
hoekschop Csv. Hoge bal voor onze pot, maar de bal gelukkig ver weggewerkt, en toen floot de scheidsrechter voor het einde en werd de
2-1 binnen gesleept, en gevierd of we kampioen waren geworden. Toen met zijn allen op de foto.
Iedereen had een glimlach van oor tot oor, dat we na een toch wel rumoerig begin (wat ik vorige week al schreef veel wisselingen), dat we nu
zo’n partij op de mat konden leggen. Nu kunnen we dit hopelijk voortzetten, te beginnen volgende week uit naar Agovv om kwart over 11 uit
naar Agovv 13-1.