Columbia JO9-1:  opgepast hete ballen….
Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO9-1: opgepast hete ballen….

Afgelopen zaterdag was het groot feest voor de JO9-1. Want er stond een prachtig toernooi op het programma in Beekbergen. En de BBQ voor de seizoenaftrap stond op de middag op de kalender.

Beekbergen

De wekkertjes konden mooi getest worden deze zaterdag, want tijdens de vakantie werden deze natuurlijk niet gebruikt. In het holst van de nacht mochten de mannen hun mandje uit, op weg naar Beekbergen. Uitkomend in pool A mochten de mannen de uitdaging aangaan met eersteklassers en een hoofdklasser. We hadden nog niet eerder getraind deze week, dus maar eens kijken hoe we het ervan af gaan brengen.

De eerste twee wedstrijden waren de mannen goed bij de les. We lieten nog niet ons beste samenspel zien, maar door knappe individuele acties waren we toch de bovenliggende partij. De eerste wedstrijden trokken we goed naar ons toe. Waarna we ons konden opmaken tegen de hoofdklasser die ook alles had gewonnen.

Samengevat; “eenvoud”. Onze mannen kregen een ‘lesje’ in simpel voetballen. Zij speelden alleen maar samen, veel 1x raken en waren met een paar passes zo weer bij onze goal. De ene na de andere goal kregen we tegen. Dat was even slikken voor de mannen. Maar de afspraak die we hadden gemaakt was plezier hebben en trainen vandaag. Want dat was de keuze, trainen op de eigen club of meedoen met een toernooi. Simpel toch!

De eerste twee uit de poule speelden nog de finale. Dus we troffen weer dezelfde tegenstander. “Laten we nu proberen samen te voetballen, wat jullie zo goed kunnen normaal”. Ja Groenwit JO9-1 was nog steeds sterker, maar we maakten er nu wel echt een spannend duel van. Kwamen zelfs tot scoren en verdienden nog wel wat goals. Een mooie 2e plek.

Kortom superknap teruggekomen mannen. Hier leren we van en zo groeien jullie weer verder!

BBQ

(Onze TM) Christian was al weken druk bezig geweest met de voorbereiding van de openingsbarbecue. Volgens hem moest hij wekelijks bij de slager langs voor overleg (voorproeven etc., je kent het wel ;-D). Alles was tot in de puntjes verzorgt. Mede dankzij Hendri Regterschot is het een super middag/avond geworden. Topper!!! Het weer zat mee en we waren voor de stortbuien op tijd klaar. Dit moeten we nog maar eens dunnetjes overdoen!

Ps de hardlopers waren de gehaktbalspiezen, de “damschijven” slaan we volgende ronde maar over ;-D.

Komende zaterdag gaan we naar Twello. Wederom een mooi toernooi als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Stay tuned!

Deel deze pagina via: