Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO9-1: Elftal gaat bergafwaarts….

De zomervakantie is nu echt gestart. Toch kwamen de mannen van de nieuwe JO9-1 nog een keer samen om te trainen. Ditmaal op locatie ‘Leesten. Op de heenweg toch nog wat regendruppels op de voorruit. Maar gelukkig was het tijdens de gehele training lekker droog en zonnig. Dus ideale omstandigheden om lekker te trainen met elkaar. We hadden het hele middenterrein voor ons zelf. Dus aan ruimte geen gebrek. De meegereisde supporters hebben kort de training bijgewoond, maar bleken een ‘ouderbijeenkomst’ te hebben op het terras bij het Bospaviljoen. We hebben niemand notulen zien maken, maar het zag er in ieder geval wel gezellig uit.

De training

Hoe doe je een warming-up op ‘ Leesten? De heuvel op en af natuurlijk ;-D. De mannen gingen de uitdaging maar wat graag aan. Als een stel hazewindhonden gingen ze de heuvel op. Grote klasse! Trainers Kenny en Michel moesten natuurlijk ook meedoen (Kenny was van veraf te horen “hiervoor ben ik geen trainer geworden ;-D). Zo we zijn warm!

Hierna werd er een rondo gedaan op een niet al te gemakkelijke grasmat. Maar als het hier lukt, dan lukt het overal.

Waarna het uitdagende ‘vangen / koppen’ werd gedaan en nog wat andere techniek oefeningen.

Afsluitend natuurlijk een partij met eerst maximaal 2x raken en uiteindelijk vrij spel. Ondanks de takken, graspollen en stenen werd er toch goed samengespeeld.

Het laatste deel van de partij was het de trainers & Hidde tegen de mannen van de JO9-1. Een spannende pot, die de trainers dankzij Hidde gelukkig wel wisten te winnen. Want dat moet je anders weken aanhoren van die gasten natuurlijk!

Nieuwe seizoen

Nu eerst lekker vakantie. We starten het nieuwe seizoen met twee toernooien (SV Twello en Beekbergen). Dus we kunnen mooi oefenen in de nieuwe teamsamenstelling.

Tot snel mannen!

Deel deze pagina via: