Columbia JO9-1: nieuwe team zet hakken in het zand!!!
Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO9-1: nieuwe team zet hakken in het zand!!!

“Wanneer begint het voetballen weer?”. “Augustus pas!”. “Kunnen we niet op de velden?”. Tja, augustus klikt inderdaad wel erg ver weg. Leuk zo’n teamuitje, maar de mannen van de nieuwe 9-1 willen oefenen en beter worden. Nou dan regelen we toch iets mannen!

Beachvoetbal

Hoe gaaf dat Orderbos bereid was om deze kanjers te ontvangen op de prachtige beachvelden. Want Brazilië is niet voor niets zo goed op de WK’s. Die oefenen ook op het zand, dus laten wij dat dan ook maar eens gaan doen.

Het weer zat gelukkig mee, het zonnetje kwam zelfs een beetje door. Een perfect avond dus om met de voetjes in het zand te staan.

De mannen stonden open voor een uitdaging. Dus het eerste half uur hebben de bal hoog over het net gespeeld. Koppen, een omhaal en hier en daar een knie. Alles hebben we voorbij zien komen. Als ware baltovenaars werd de bal over en weer gespeeld. Grote klasse.

Het tweede half uur werd er een geweldig spannend 4-4 duel uitgevochten op het naastgelegen Beach voetbalveld. Dat was wel even wennen. Veel harder overspelen en zo nu en dan de bal opwippen en met een halve omhaal de keeper testen. Vermoeiend aan de voeten en proberen overeind te blijven. In de tussentijd werd door de supporters het andere veld weer netjes aangeharkt, want dat was een waar hindernisbaan geworden natuurlijk.

Het was weer super om bij elkaar te zijn. We hebben enorm gelachen samen en iets nieuws geprobeerd en geleerd. Hoe leuk is dat.

Ditmaal was het gelukkig wit zand en zo waren de voeten sneller schoon dan in Twello :-D.

Deel deze pagina via: