Afsluiting JO8-1: teamuitje in Twello
Wedstrijdverslag Jeugd

Afsluiting JO8-1: teamuitje in Twello

Woensdag was het zover, de echte afsluiting van seizoen 23/24 voor de JO8-1. Hoe doe je dat dan, met een superleuk teamuitje natuurlijk. De jongens was verteld dat zij gingen koe knuffelen. Dat vonden ze maar vreemd. “Moeten wij ze dan ook echt aanraken?”, “ligt er dan niet overal poep?”.

Opgelucht kwamen de mannen in Twello het terrein van het blotevoeten pad oplopen. Geen koe te zien! Het weer zat gelukkig redelijk mee. Echter had het zoveel geregeld de afgelopen tijd dat het parcours zeer uitdagend was. Maar de JO8-1 zou de JO8-1 niet zijn als de mannen voor de lastige route zouden kiezen. Klagen en zeuren doen die kanjers eigenlijk nooit!

Bij de eerste hindernis viel het iedereen gelijk op dat Luca Toni niet vies van modder was. Onder de geluiden van ‘oeps’ en ‘oh nee’ poogde hij nog te doen overkomen dat hij het vervelend vond om te vallen ;-D. Wij wisten allemaal wel beter, maar speelden het spelletje natuurlijk lekker mee. “Ach jongen alweer gevallen”, “ach gaat het wel”.

Mooi om te zien ook wie er de leiding nemen binnen het team op zo’n middag, wie er zonder kijken/denken de hindernissen te lijf gaan en wie er omkijken naar anderen en vanuit het team denken. Geeft ons als begeleiding mooie inzichten.

Uiteindelijk hebben we ruim 2 uur geglibberd en gegleden. Wat een spektakel. Gelukkig was iedereen goed voorbereid en konden de mannen lekker douchen. Tenminste,… dat was de planning. Het enige wat kon was op een veld onder een ijskoude douche staan. Terwijl andere op het terras van drankje genoten. Onze dappere strijders hebben dit stoer gedaan, wat dapper. Erna snel warme kleren aan en lekker wat eten.

Onder het genot van een oer frietje, wat snacks en een glaasje drinken sloten we de dag samen af. Hierbij stonden wij ook stil bij het afscheid van twee toppers die komend seizoen voor de JO9-2 zullen gaan uitkomen en één van onze trainers die de JO9-2 gaat trainen komend seizoen. Nogmaals heel veel plezier en succes komend seizoen.

Deel deze pagina via: