Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO8-1: toernooi bij SV Voorwaarts te Twello

Er is een einde gekomen aan de competitie die onze jongens ongeslagen hebben afgerond in fase 4. Dat is natuurlijk goed gevierd. Omdat onze mannen geen genoeg kunnen krijgen van voetballen wordt er lekker doorgetraind en worden er twee toernooien bezocht.

SV Voorwaarts

Zaterdag 01-06 speelde de JO8-1 mee tijdens het toernooi in Twello. Op Agovv na weer leuke nieuwe teams waar onze mannen nog niet tegen gespeeld hadden. Plus een mooie uitdaging omdat het ook 1e klasse teams waren (wij komen uit in de 2e klasse).

Voetballend kwamen de mannen goed mee en deden zeker niet onder voor de 1e klassers. Omdat de goals op waren speelden wij op een kleiner formaat goal. Dat was wel even wennen voor de mannen die graag hard op de goal willen schieten. Hierdoor kwamen we niet gelijk in ons eigen spel. Maar onze toppers geven niet zomaar op natuurlijk.

Van de 4 wedstrijden (speeltijd 13 minuten) werden er twee gelijk gespeeld, één gewonnen en één verloren. Helaas net niet genoeg voor een tweede plaats die de mannen zeker verdiend hadden. Maar het waren weer leuke attractieve potjes. De meegekomen fans hebben weer langs de lijn mogen genieten.

Komende zaterdag spelen onze mannen het toernooi in Teuge. Uiteraard gaan we weer voor een mooie beker ;-D. Duimen jullie voor ons?

Deel deze pagina via: