Selectienieuws

Selectie komend seizoen krijgt vorm: eerste versterking bekend!

Hoewel de huidige competitie nog niet ten einde is en er nog volop gestreden wordt, zijn we achter de schermen bezig om de selectie van volgend seizoen gestalte te geven.

Na het aantrekken van hoofdtrainer Jop van der Linden hebben we gesprekken gevoerd met de spelers van de huidige selectie. Een aantal jongens hebben aangegeven aan het eind van dit seizoen te zullen stoppen. Gelukkig hebben ook al spelers hun toezegging gegeven te zullen blijven en we hebben de eerste versterking binnen weten te halen.

Via Jop zijn we in gesprek gekomen met Teus Hendriks. Teus (22) heeft bij Beekbergen alle jeugdelftallen doorlopen en een drietal seizoenen daar ook in het 1e gevoetbald. Een jaar geleden is hij halverwege het seizoen gestopt om zich toe te leggen op het trainersvak. Dit seizoen is hij assistent-trainer van Go Ahead Eagles onder 21, waar oud jeugdspeler Milan Berenschot onderdeel van uitmaakt.

Teus heeft aangegeven ook zelf weer te willen gaan voetballen en met zijn ervaring is hij een mooie versterking voor komend seizoen. “In gesprek met Jop en Rolf heb ik een match ervaren op het gebied van mentaliteit en visie. Ik kijk uit naar de sportieve uitdaging die volgend seizoen op ons ligt te wachten en wil daar zo goed mogelijk mijn bijdrage aan leveren”.

Welkom Teus!

Een overzicht:

Blijven
Vertrekken
Nieuw
Thimo van Lier Mischa Hendriksen Teus Hendriks
Joey Koopman Yacub Ece (TKD)
Keanu Ruspana Sirat Sahebzeda
Ejup Smakolli Sjoerd ten Asbroek
Leon de Bok
Nick Rozendal
Gerco Assies
Twan van Maanen
Lars van Veldhuizen
Jesse Veldhoen

De komende weken worden er nog gesprekken gevoerd. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Deel deze pagina via: