NiEuWs

Borst vooruit, kin omhoog, en door..

Afgelopen woensdag zijn de onderhandelingen met de gemeente gestaakt.

Lang, heel lang is er gesproken over de een sporthal op ons prachtige complex. Er is zelfs gekeken om alles nieuw te bouwen. Denk hierbij aan clubhuis, sponsorruimte, bestuurskamer e.d. Helaas zijn we niet tot elkaar gekomen. Helaas is er voor breedtesport in Apeldoorn niet voldoende geld beschikbaar om deze projecten te kunnen financieren.

Columbia is een gezonde vereniging die volgens een plan werkt aan de toekomst. Om gezond te blijven moesten we, moeten we en zullen we altijd kritisch blijven kijken naar onze financiële huishouding. De risico’s die kleven aan deze herontwikkeling op ons complex zijn te groot.

Gelijk na het staken van de onderhandelingen heeft de werkgroep aan het bestuur laten weten door te gaan met de verbeteringen aan ons toch al prachtige complex. Net zoals we altijd hebben gedaan gaan we gefaseerd, met eigen middelen en eigen geel-zwarte inzet ons complex toekomstbestendig maken.

Zwarte broek, gele trui dat zijn de Columbialui die Apeldoorn zullen laten zien waar deze gezonde vereniging toe in staat is!

Namens de werkgroep
Willem Veldhoen

Deel deze pagina via: