Selectienieuws

Trainingsweekend Columbia 1 en 2 geslaagd!

Afgelopen weekend verbleef ons 1e en 2e elftal in het mooie Lievelde, wat in teken stond van voetbal en aansluiting tussen beide elftallen te versterken.

Vrijdag 1 september:

De begeleiding van beide elftallen had zich rond 17:00 verzameld bij Recreatiecentrum Beusink te Lievelde.

Na het nuttigen van een aankomst drankje begaven wij ons naar 1 van de 5 locaties op het terrein, genaamd de Buitenhof.

Hier zouden we het hele weekend verblijven en na het inrichten van onze slaapkamer, werd het programma doorgenomen van dit weekend.

Boodschappen werden gehaald bij de plaatselijke supermarkt, zodat bij aankomst van de spelers de frisdrank koud zou staan.

Rond 19:30 was iedereen gearriveerd en was dat het startschot voor het delen van het programma, de huishoudelijke regels en was het een vrijdag avond vol met gezelligheid/verschillende kaartspelletjes, 30 Seconds, Perudo.

Een nieuw fenomeen werd daar ten toon gespreid, NK Donut rollen, barkrukken stapelen, stoelen stapelen.

Om 05:00 kwam de leiding nog 2 spelers tegen op de controle ronde en nadat de tanden werden gepoetst, kon eenieder genieten van een heerlijke nachtrust. 1 van de 2 nachtbrakers wist nog te vertellen: “Trainer, alles is opgeruimd hoor beneden”.

Dat heeft de leiding de volgende dag gemerkt toen zijn 08:00 beneden kwamen…..

Zaterdag 2 september:

Na het eten van het ontbijt stond een gezamenlijke wandeling op het programma naar de locatie van de Zwarte Cross. Tijdens de wandelling werden de verhalen gedeeld van de vorige avond/nacht en na ongeveer een uur gewandeld te hebben, was eenieder optimaal voorbereidt voor de 1e training. Rond 11:00 werden de spelers verwacht in de Mega Voetbal Kooi die op het complex stond. Een uur later was eenieder moe maar voldaan en stond de lunch klaar.

In de middag stond het 6×6 toernooi op de planning, teams werden geformeerd en van 14:30-16:30 onder het genot van een heerlijk zonnetje waren het onderlinge fanatieke partijen die op de mat werden gelegd.

De avondmaaltijd bestond uit kip shoarma, Turks brood, salade en patat. De plaatselijke tandarts in Lichtenvoorde had het er maar druk mee met al die tanden te repareren…de temperatuur van het patat bakken was vele malen hoger dan dat we gewend zijn.

In de avond werd er wederom weer fanatiek spelletjes gedaan en rond 03:00 was alles rustig in locatie Buitenhof.

Zondag 3 september

Na het ontbijt was het weer tijd voor de terugreis naar Apeldoorn. Alles werd opgeruimd, schoon en netjes achtergelaten en kunnen we terugkijken op een geslaagd trainingsweekend, wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Hieronder een foto impressie.

Deel deze pagina via: