NiEuWs

Barcommissie zoekt mensen achter de bar

Ondanks dat er nog volop van de vakantie genoten wordt, werpt het nieuwe voetbalseizoen zijn schaduw alweer een beetje vooruit. Trainingen worden weer opgestart, competitie-indelingen worden langzaamaan bekend alsook de bekerwedstrijden.

Voor dit nieuwe seizoen zijn we op zoek naar vrijwilligers die in het clubhuis bardienst willen draaien. We hebben wel een aantal vrijwilligers, maar lang niet genoeg. Door het beperkte aantal vrijwilligers worden deze soms overvraagd. Lange tijd achterelkaar bardienst draaien of meerdere keren per week. Hoe meer vrijwilligers, hoe beter deze kunnen worden ingezet.

We hebben dan ook het voornemen de bardiensten op zowel de donderdagavond als in het weekend te verdelen in 2 of meer tijdvakken. Als je dan een dienst draait op bijvoorbeeld donderdagavond dan is dat van 18.30 uur tot 22.00 uur of van 21.30 uur tot einde.

Je bardienst draai je altijd samen met een ander; wanneer je je aanmeldt, kun je dat ook met iemand samen doen.

Columbianen, zorg ervoor dat het clubhuis ook het komende seizoen open kan zijn tijdens onze clubavonden en in de weekenden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor een bardienst tijdens een evenement of voor een vrijdagavond wanneer er door de 35+/45+ teams wordt gevoetbald.

Meld je aan! Neem daarvoor contact op met Sandra Nossent, voorzitter van de barcommissie, tel. 06-42742857. Voor meer informatie kun je ook bij haar terecht.

Deel deze pagina via: