NiEuWs

Accommodatieploeg

Bij Columbia draait alles om saamhorigheid, passie voor het voetbal en gezelligheid. Achter deze krachtige pijlers staan onze onmisbare vrijwilligers. Ze zijn de levensader van onze club, dragen bij aan het succes en de bloei van ons voetbalavontuur. Hun toewijding en inzet zijn van onschatbare waarde, waarmee zij het kloppende hart van onze vereniging vormen.

Nadat voor de zomer het laatste fluitsignaal klonk, was het voor velen tijd om te gaan genieten van de zomerstop. Voor onze vrijwilligers niet! Zij besteden talloze uren, zweet en vastberadenheid om onze faciliteiten te onderhouden.
Zo bijvoorbeeld ook de Accommodatieploeg die met toewijding en liefde, veel energie in de accommodatie steken en deze weer klaarmaken voor aankomend seizoen.

Onze dank gaat uit naar Leo Hendriksen, Wim Veldhoen sr, Bert Wijnbergen, Ton Telgen, Frans Heuthorst, Jan Scherpenzeel, Pierre Houtman, Mar Verburgh, Bennie van het Veld, Henk van Duren, Hennie Hanraths, Harrie Jansen Jeroen Fontijn, Hans Coebergh en alle anderen die zich inzetten op de Winkewijert. Jullie zijn de stille krachten achter de schermen, de onmisbare helden die het hele jaar door onze accommodatie laten stralen.

Daarnaast is van elke vrijwilliger, hoe groot of klein de taak ook is, zijn/ haar bijdrage van onschatbare waarde. Dank jullie wel vrijwilligers, voor alles wat jullie doen voor Columbia!

Deel deze pagina via: