Wedstrijdverslag Jeugd

Wedstrijdverslag van columbia 08-1 tegen albatros 08-1

Vandaag stond de altijd beladen derby Albatross JO8-1 tegen Columbia JO8-1 op het programma. Geen onbekende van elkaar en de tijgers hadden een negatieve balans tegen albatros. 1x gelijk en 1x verlies. Zou vandaag de winst er dan inzitten?

Onze geel/zwarte tijgers en de trainers: Chester Slot en Dirk Kuijt hadden er veel zin in.
Het veld lag er prachtig bij, de jongens van beide partijen stonden met vandaag een vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart klaar voor een leuk potje voetbal.
De eerste 10 minuten waren de gele/zwarte tijgers niet echt wakker, waarop Albatross mooi overspeelden en goed konden aanvallen.
Door dat ze aan het zoeken waren hoe ze moesten spelen kreeg Albatross een super mooie kans met overspelen….
En daar kwam dan ook een flinke schot aan richting onze keeper, maar ging keihard tegen de paal. In het vervolg stonden Noe en Laurens als 2 buffels te verdedigen.
De stand was dan ook 0-0 in de eerste 10 minuten, terwijl Albatross echt de macht had en een voorsprong verdiende.
Even een aanmoediging door Chester Slot maakten ze zich op voor de tweede 10 minuten.
Onze geel/zwarte tijgers hadden onderling elkaar uitgetest en begonnen lekker een potje te voetballen, ze hadden elkaar gevonden en wisten wat de tegenstanders nu deden.
Het was dan ook een goede pot voetbal van beide kanten!
Beide kanten drukten en probeerde te scoren…
Zulke mooie kansen, maar de bal wou er maar niet in van beide kanten.
Toen kwam het overspelen van Matheus naar Gijs, van Gijs naar Bryan en van Bryan naar Loek…. Jaaaaa gescoord 0-1!!
En beide ploegen bleven maar knokken.
De aanvoerder van Albatross probeerde de geel/zwarte tijgers in de war te brengen door de bal wel 2 velden ver te schieten (best ver trouwens zullen ze de bal al teruggevonden hebben?), waardoor geel/zwarte tijgers in mochten dribbelen, en vanuit de zijlijn kwam dan ook de 0-2.
Albatross liet zich niet op de kop zitten en kwamen dan ook terug met 1-2.

Fluitsignaaaaaaaaaal

Na wat wisselingen in het team gingen ze op na de 2e helft.
Columbia begon gelijk door te pakken want ze hadden de smaak te pakken.
Ze speelde over en probeerde aan te vallen, het leek wel een biljart spel….
Albatross leek hun tactiek kwijt te zijn waardoor de geel/zwarte tijgers er van profiteerde.
Daar kwam Thijs aan rennen, door de mannetjes heen en passde hem naar Loek, die met een mooie draai hem naar Kaan schoot, en hij via de moeilijke hoek hem in het netje weet te scoren.
Daar was de 1-3.
Vanaf de middenstip werd de bal uitgenomen door Albatross maar die waren de bal snel kwijt door onze Buffel Gijs, die rende richting de keeper maar zag in zijn ooghoeken de tegenstander aankomen en hij gaf me toch een schop tegen de bal, dat de bal hard na voren ging en die viel perfect voor Matheus, die speelde hem over naar Kaan en Kaan weer terug naar Matheus en daar was dan de 1-4.
De laatste 10 minuten gingen in.
Gijs bleef maar aanvallen op de ballen, en toen hij de bal had speelde hij hem naar Noe, van achter ging Noe door de mannetjes heen naar voren, en ging van links naar rechts en een sprongetje hier en daar, kwam dan ook een beste schot 1-5.
Kort daarna werd het 2-5, Albatross probeerde terug te komen en begonnen te knokken.
De geel/zwarte tijgers waren de kluts kwijt want er werd van beide kanten gestreden in de laatste 10 minuten.
Kort daarna kwamen er na een aantal corners achter elkaar. Weer een corner maar dit keer voor Columbia, ik heb niet kunnen zien wie de corner nam want ik knipperde met me ogen, maar de bal ging van Gijs naar Matheus…. jaaaa het werd 2-6.

Fuuuuuuuutttttttttt, wedstrijd was afgelopen!
Jaaa we nemen de 3 punten mee naar de winkewijert!

De scheidsrechter heeft een goede wedstrijd gefloten, en de jongens van beide partijen hebben een goed en mooi potje voetbal laten zien!

Helaas kon de razende reporter vandaag niet aanwezig zijn, en zijn surrogaat lag in de lappenmand.
Maar vandaag werd ik gestuurd om het verslag te maken, maar geef graag gauw het stokje terug aan de razende reporter en zijn surrogaat.

Bedankt dat ik vandaag verslag mocht maken van een mooi potje voetbal, succes volgende week mannen dan staat v.v dieren op het programma.

Groetjes verslaggever in opleiding

Deel deze pagina via: