Albatross JO11-2 – Columbia JO11-3. Trots op onze toppers.

Vandaag zaterdag 5 november was derby uit bij onze bijna buren Albatross.

Vorige week was er thuis gewonnen van Groenwit en was Albatross vrij vanwege de herfstvakantie.

We begonnen wat slapjes (niet met de wedstrijd bezig leek het wel).
Paar kansen voor Albatross werden goed gered door onze keeper of naast of over ons doel geschoten / gekopt.
We kwamen er zelf ook niet echt uit (afstand tussen verdediging middenveld en Aanval was te groot).
Eerste kwart 0-0.

Tweede kwart zelfde beeld, maar we werden wel feller op de bal en kwamen er zelf ook paar keer eruit. Mooie actie over de rechterkant en knal in de korte hoek 0-1.
Ook kansen voor Albatross maar nu haalde onze verdediging de bal wel goed weg, of anders stond onze keeper (die pakte vandaag echt alles) in de weg.

Rust 0-1.

We werden beter en beter en over en weer kansen. Hele goede Aanval Columbia nu over links en de bal heel erg goed overgespeeld naar de tweede paal, en intikkertje 0-2. Klasse gedaan !. (De pass was nog mooier dan de goal zelf, al was het wel een hele belangrijke.. lucht).
Even later werd het zelfs nog 0-3 na een snelle uittrap , en nog meer kansen voor Columbia, maar nu niet goed uitgespeeld.
Derde helft 0-3.

De laatste helft de ban van Albatross was gebroken, en Columbia speelde sommige situaties niet goed uit, dus bleef het 0-3. Nog wel harde knal op het Albatross doel, maar schot ook goed gered door hun keeper.
Zo kabbelde de wedstrijd verder en verder, en vond de scheidsrechter het op een geven moment genoeg geweest.
0-3 de 3 punten gaan mee naar Columbia.

Trots op onze toppers, vooral hoe er steeds meer voor elke bal gestreden werd.
In de kleedkamer werd er nog even gezongen / gejuicht / feest gevierd.

Nu maandag en woensdag weer trainen, en zaterdag 12 november RDC Deventer uit om half 10.
Die hebben nu ook 2 gespeeld en 2x gewonnen.
Gok op papier leuke wedstrijd dus komt allen mee naar Deventer om de zwart gelen van de 11-3 aan te moedigen.