Wedstrijdverslag Jeugd

JO8-5 vs JO8-4 / 31-5-2023

Een warme woensdagavond, een licht vergeelde grasmat en het geluid van krekels op de achtergrond. Het is heet! Maar niet te heet voor een lekker potje voetbal voor de JO8 helden voor seizoen ‘23/‘24.

Deze mannen komen al een half jaar uit in de JO8, maar in het nieuwe seizoen pas voor het eggie!

Omdat we meestal op dezelfde tijd spelen hebben wij elkaar al langer niet zien voetballen. Dus een leuk moment om weer eens met elkaar samen een wedstrijd te spelen. De JO8-4 speelde voor deze gelegenheid in een zwart shirt.

Veel van de jongens van de JO8-5 kennen we nog van de mini’s. Dus leuk om deze jongens weer te zien spelen. Deze mannen en ook de rest van het team zijn flink vooruit gegaan de afgelopen tijd. Mooi om die ontwikkeling te zien. Klasse toppers! Het kan niet anders dat jeugdtrainers Démen en Ivo hier ook een hand in hebben gehad :-).

Omdat we lekker tegen elkaar oefenen konden we meteen tips uitwisselen, dingen uitproberen en een soort van (mini)afsluiting vieren met de toekomstige nieuwe onder 8 van Columbia.

Het was een leuke en vooral sportieve wedstrijd die goed werd bezocht door de trouwe supporters. Aan doelpunten geen gebrek, dus genoeg te zien langs de lijn.

Na de wedstrijd mochten de penalty’s natuurlijk niet ontbreken en zijn we nog even met zijn allen op de foto gegaan.

Gevolgd door een lekker chipje en een pakje drinken (trainers 8-4 en 8-5 bedankt). Niet slecht voor een woensdagavond. Ook konden deze helden nog een schot wagen op de snelheidsmeter! Nou Ronald Koeman, maak de borst maar nat ;-D. De gaten zitten in het net!

Mooi dat jullie zo’n plezier hadden met elkaar. Op naar het nieuwe seizoen mannen!

Deel deze pagina via: