NiEuWs

De nieuwe presentatiegids is er!

De nieuwe presentatiegids voor het seizoen 2022/2023 is klaar en er liggen al enkele exemplaren op de tafels in het clubhuis. Ook voor deze editie is er weer veel tijd en energie in gestoken en het resultaat mag er wezen.

Nu willen we natuurlijk dat ieder lid van Columbia zo’n gids in z’n bezit krijgt. We hebben vanuit de sponsorcommissie ervoor gekozen om alle spelende leden te voorzien van een gids via de begeleiding van hun elftal. Alle leden die niet spelend lid zijn kunnen in het clubhuis een exemplaar opvragen.

Natuurlijk zijn er ook een aantal niet spelende leden die niet regelmatig aanwezig zijn bij de club en ook zij hebben recht op een mooie presentatiegids. Aan hen willen we vragen om een mailtje te sturen naar presentatiegids@avvcolumbia.nl met vermelding van naam en adres om een exemplaar toegestuurd te krijgen.

U kunt ook op de pagina Presentatiegids het exemplaar doorbladeren.

Deel deze pagina via: