NiEuWs

Nieuwe keeperstrainer bij Columbia

Nadat bekend werd dat Gert Brouwer volgend seizoen stopt als keeperstrainer moesten we op zoek naar een nieuwe gedreven trainer. We wisten dat het lastig zou kunnen worden maar via Gert werden we op het spoor gezet van Louis van Koeverden. Toen Louis aangaf heel graag weer in Apeldoorn een club te willen trainen was een afspraak snel gemaakt. Na twee positieve gesprekken kwamen we rond in de onderhandelingen.

Louis heeft in de 38 jaar als keeperstrainer heel veel ervaring en expertise opgedaan bij verschillende verenigingen als trainer bij de jeugd en senioren (a.s.v. Apeldoornse-Boys, Victoria-Boys, C.S.V. Apeldoorn, Robur et Velocitas, W.S.V., Teuge). Columbia ontbrak nog op zijn lijstje en die kan hij nu ook afvinken. Hij traint momenteel de jeugdkeepers van de onderbouw bij Go Ahead Eagles en de selectiekeepers van Eerbeekse Boys.

Louis is geen onbekende voor Columbia. Hij organiseert al 21 jaar de PEAK-Elite Apeldoornse keepersdag en heeft menig jeugdtalent zien passeren. Zijn netwerk is dan ook groot. Hij verheugt zich om te gaan werken met onze keepers en wil zijn steentje bijdragen om de selectie naar een nog hoger niveau te brengen.

Succes Louis … we hopen dat je een mooi seizoen tegemoet gaat bij de club met de kleuren GEEL ZWART!!

Deel deze pagina via: