Wedstrijdverslag

Columbia 2 speelt gelijk in Hengevelde

Op zondag 29 mei 2022 stond voor Columbia 2 de laatste uitwedstrijd van het seizoen 21/22 op het programma. Een verre uitwedstrijd tegen WVV ’34 2 uit Hengevelde. Om 10:00 uur werd er afgetrapt.

Columbia 2 was in deze wedstrijd de betere ploeg. Het voetbalde beter en de Columbianen lieten zien dat er wel degelijk goed gevoetbald kan worden zonder lange ballen. In de eerste helft scoorde beide elftallen één keer. Aan de kant van Columbia scoorde Sjoerd uit een vrije trap. In de tweede helft liet Columbia het na om te scoren. Er waren genoeg mogelijkheden om de winnende te maken. Door een slippertje in de verdediging kwam Columbia vlak voor tijd nog goed weg, maar WVV wist deze grote kans niet te benutten. Eindstand 1-1.

Op tweede pinksterdag speelt Columbia 2 haar laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Een thuiswedstrijd tegen Voorwaarts T. 2. Met thuiswedstrijden van het 1e, 2e en 3e inclusief een zangertje zal het vast gezellig worden in het clubhuis. Kom de mannen dus nog een keertje aanmoedigen! Columbia 2 trapt zoals gewoonlijk om 10:30 uur af.

Opstelling:
Raymond van Hunen, Sjoerd ten Asbroek, Jeroen Riborn, Danny Kuhnen, Lars Tabbers, Joost Dallinga, Erik Nammensma (Ayman Yusuf Kyauta), Rowan Weijland (Philip Cossee), Rik van Veldhuizen, Tom Jansen (Jovanny van Zanten), Bahman Taheri

Programma:
6 juni 2022: Columbia 2 – Voorwaarts T. 2 10:30 uur.

Topscores (competitie/beker):
1. Philip Cossee: 11
2. Léon Roufs: 3
3. Sjoerd ten Asbroek: 3
4. Nick van den Berg: 2
5. Timo Schiphorst: 1
– Joost Dallinga: 1
– Jovanny van Zanten: 1
– Danny Kuhnen: 1
– Tom Jansen: 1
_ Rik van Veldhuizen: 1
_ Erik Nammensma: 1
_ Ayman Yusuf Kyauta: 1
_ Bahman Taheri: 1

Voor de stand, overige uitslagen en het volledige programma ga naar www.voetbal.nl. Volg Columbia 2 op instagram! (@avvcolumbia2).

Deel deze pagina via: