Ook wsv weet de strijders van JM010-1 geen halt toe te roepen
Wedstrijdverslag Jeugd

Ook wsv weet de strijders van JM010-1 geen halt toe te roepen

Op 12 oktober stond de laatste thuiswedstrijd van de strijders op het programma tegen de leeftijdsgenoten van wsv. Met een flinke dosis zelfvertrouwen in het team omdat de laatste 4 wedstrijden in winst omgezet waren begonnen de strijders aan de voorbereiding op de . Duidelijk was te zien dat de strijders gretig waren om de wedstrijd met een positief resultaat. Helaas was de start van de wedstrijd deze keer niet in ons voordeel. Waar wij graag druk vooruit wilde zetten was het wsv die ons juist onder druk zette. Dit resulteerde in een snelle 0-1 en 0-2. Wat een compliment waard is, is dat de strijders de koppies niet lieten hangen maar er juist een stapje bij deden. Dit was zichtbaar op het veld en je zag dat het spelbeeld begon te kantelen. Grote kansen werden gecreëerd. Deze gingen er niet in maar toch kwam de verdiende aansluitingstreffer. De bal heeft geen tanden dus deze bijt niet. Dit werd duidelijk bij de gelijkmaker. Een prachtige hoge voorzet werd keihard tegen de touwen gekopt. Dit was ook de pauze stand. In de 2e periode waren de strijders de bovenliggende partij. De 3-2 volgde al snel. De valse start van de wedstrijd was al teniet gedaan. Wsv wist dat als ze wat wilde ze naar voren moesten en ruimtes achterin weg moesten geven. De kansen door de vele ruimtes waren groot maar helaas gingen deze er niet. Wsv echter maakte de 3-3. Maar voordat de supporters van wsv uitgejuicht waren konden onze trouwe supporters die weer konden juichen want daar was wederom de voorsprong. 4-3. Dit was ook de ruststand. Op zich hadden de trainers weinig om ontevreden over te zijn. Het enige wat de strijders moesten proberen om wat meer rust aan de bal te hebben. Want dan zouden zichzelf meer belonen. De 3e periode brak aan en wederom veel grote kansen. Echter wsv wist via een carambol van benen de 4-4 op het bord te zetten. Na een handsbal en lang beraad met de VAR kreeg wsv een penalty. Ondanks dat onze knoppert er dichtbij zat was het wsv die de voorsprong nam. 4-5. Met nog 1 periode te gaan was er dus nog genoeg tijd om de schade te herstellen. En dit gebeurde ook. De laatste periode bleek de goal van wsv een ware schietschijf te zijn. Met kunst en vliegwerk werden de ballen uit de goal gehouden. Een mooie vrije trap in de bovenhoek was echter te veel voor de keeper van wsv want dit was de verdiende 5-5. Nog voordat er rust keerde bij supporters van de strijders kon er wederom gejuicht worden want het werd 6-5. Stil zou het niet meer worden in stadion de Winkewijert want er volgde nog 2 wonderschone doelpunten waardoor de eindstand 8-5. Volgende week nog 1 wedstrijd tegen zvv. Zouden jullie die ook aan de zegereeks kunnen toevoegen zodat deze periode met een schitterend resultaat afgesloten word? Ik heb er vertrouwen in.
Na de wedstrijd zijn de strijders voorzien van een schitterend trainingspak en trainingstenue. Dit alles is mogelijk gemaakt door Sven Montage.
Mocht u een klus hebben en u zoekt iemand. Neem contact op met Sven en onder het genot van een kop koffie zal hij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet
De razende reporter

Deel deze pagina via: