Goede warming up, en we hadden een scheidsrechter en een grensrechter (Hulde).

De begon schot Robur over het Columbia doel.
Aanval Columbia, pass goed geblokt en weggewerkt door de Robur verdediging.
Schot Robur zijnet, en even later nog 2 schoten van Robur over en naast het Columbia doel.
Weer aanval Robur, en voorzet, en 0-1, …. o nee wacht de var ging er naar kijken, en er was hands gemaakt dus geen doelpunt.
Toch weer een keer een aanval van Columbia, goede pass, maar aanvaller stond buitenspel.
Aanval Robur, schot goed geblokt door Columbia verdediger, hoekschop.
Schot Robur gered door de keeper.
Schot Robur weer in het zijnet, dacht eigenlijk eerst zelf dat het een doelpunt was, maar gelukkig was dat gezichtsbedrog.
Vlak voor rust vrije trap Columbia, en bal over de verdediging van Robur heen, precies bij Columbia speler, en die ging alleen op de
keeper af, maar een verdediger van Robur was net iets sneller en pakte de bal goed af.

Tweede helft, handsbal van Columbia in eigen 16 en penalty. Aanloop, en nu wel 0-1.
Columbia 13-3 leek wakker te zijn geworden, want ineens kwam er meer puf / energie in het team, en goede aanval, mooi overgespeeld, en
alleen op de keeper, maar de keeper redde het schot goed met de voet. Weer aanval Columbia en grote kans, maar 2 Columbia spelers
liepen elkaar in de weg helaas. Aanval Robur, en verdediger eruit gelopen en ook alleen op de keeper, en 1-2.
Schot Columbia gered door de keeper. Aanval Robur schot gered door de keeper, en rebound naast. Weer aanval Columbia
(nu golfde het spel op en neer) schot weer gered door de keeper. Aanval Robur en goed uitgespeeld 1-3. Aanval Columbia maar schot
weer gered door de keeper. Afstandsschot Robur en strak in het net 1-4. Schot van Columbia werd nog gered door de keeper.
Toen floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde en stonden we weer met lege handen.

Denk toch wel wennen op groot veld, en de eerste helft was echt slecht (geen bezieling / geen beleving, sjokken op het veld).
Tweede helft zat er gelukkig wel puf erin. maandag en woensdag weer trainen, en op naar Albatross uit om te laten zien dat we het toch wel