Wedstrijdverslag Columbia JO12-4 tegen Apeldoornse Boys JO12-1 (7-4)

Op een zonnige ochtend stonden onze jongens van Columbia JO12-4 tegenover een sterke tegenstander: Apeldoornse Boys JO12-1. Ondanks dat een groot deel van het team net terug was van schoolkamp, lieten ze zien dat ze nog vol energie zaten en gaven ze alles op het veld.

Eerste kwart: De begon spannend met een vroege voorsprong voor Apeldoornse Boys om 10:11. Maar Columbia toonde veerkracht en kwam al snel terug met een prachtige aanval om 10:22, waardoor de stand weer gelijk kwam. Helaas wist Apeldoornse Boys voor het einde van het eerste kwart opnieuw te scoren.

Tweede kwart: Columbia gaf zich echter niet zomaar gewonnen. Om 10:33 brak Columbia door de verdediging van Apeldoornse Boys en wist de stand opnieuw gelijk te trekken. Kort daarna scoorde Columbia weer (10:39), waarmee ze lieten zien dat ze op geen enkel moment opgaven.

Derde kwart: Met een mooie opbouw van achteruit wist Columbia opnieuw te scoren om 10:55. Het was een doelpunt dat getuigde van goed teamwork en doorzettingsvermogen. Hoewel Apeldoornse Boys daarna nog enkele keren wist te scoren, bleven onze jongens strijden tot het einde.

Eindstand: 7-4 voor Apeldoornse Boys, maar een gelijkwaardige strijd.

Onze jongens hebben met volle inzet gespeeld tegen een sterke tegenstander. Ondanks het resultaat, kunnen we trots zijn op het doorzettingsvermogen en de mooie aanvallen die ons team liet zien. Schouders eronder en op naar de volgende wedstrijd!