KCVO 13-2 (13-1) – Columbia 13-2
Wedstrijdverslag Jeugd

KCVO 13-2 (13-1) – Columbia 13-2

Door politie staking ging de KCVO 13-2 – Columbia 13-3 helaas op Zaterdag 5 september niet door. Er werden zoveel Columbia supporters verwacht,
dat de burgemeester de wedstrijd had verplaatst naar woensdag 11 september 19.30. (ook wel een keertje leuk)

KCVO had verzoek ingediend vanwege te weinig spelers zaterdag, en dat bleek nu ook wel omdat ze zo ie zo 2 spelers uit de 13-1 mee deden.

Wij raakte helaas nog net binnen de transferwindow onze keeper kwijt aan de 14-2 van Columbia, maar gelukkig hadden we ook een reserve keeper die nu zijn kunsten mag laten zien.
We gingen woensdag vroeg in de avond vol goede moed naar Vaassen………
Afgelopen maandagavond weer lekker getraind met 13 spelers van de 14.

Er waren wel veel supporters op deze avond / lichtwedstrijd af gekomen, ook gelukkig veel Columbia supporters.

De wedstrijd begon, en het was wel meteen ter zien dat KCVO de betere ploeg was, en na paar minuten een handsbal van een Columbia speler in de 16, dus penalty tegen.
Aanloop en 1-0 voor KCVO. Even later afstandsschot KCVO goed gepakt door de Columbia keeper. Schot KCVO op de lat en de rebound naast. Weer afstandsschot KCVO en 2-0.
Uitval Columbia, maar goed verdedigt door de KCVO verdediging. Schot KCVO voorlangs. Aanval Columbia die iets beter in de wedstrijd leek te komen, schot gekeerd door de keeper
met de voeten. Weer aanval van Columbia, goede pass, en schot in de korte hoek gepakt door de keeper. Schot KCVO over. Uittrap Columbia afgepakt door KCVO, en schot 3-0.
Schot KCVO gered door de keeper.
Rust 3-0.

Tweede helft Aanval Columbia schot gered door de keeper. Schot KCVO in de bovenhoek 4-0. Aanval KCVO eerst goed verdedigt, maar toen toch weer KCVO en alleen op de keeper 5-0.
Schot KCVO en 6-0. Columbia kwam er nu niet meer uit en KCVO bleef aanvallen en scoorde toen ook de 7-0. Nog 2 schoten KCVO goed gered door de keeper.
Aanval KCVO door het midden, en alleen op de keeper en 8-0. Schot KCVO gered door de keeper, en hij dook er ook meteen weer op als een tijger zodat er geen rebound kon komen.
Schot KCVO weer strak in de bovenhoek 9-0. Overtreding van Columbia in eigen 16, ….dus weer penalty voor KCVO. Aanloop, en gered door de keeper. Geen 10.
Schot KCVO op de lat. Schot KCVO in het zijnet.
Aanval KCVO, en bal teruggelegd, en droge knal, en dan toch de 10-0.
Toen floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde, helaas een slecht begin, maar ondanks de uitslag ook wel wat goede dingen gezien.
En aan de inzet heeft het ook niet gelegen, en als er een paar spelers uit de tweede klasse mee doen, zie je ook wel niveau verschil.

Nu zaterdag 14 september half 11 Robur et Velocitas JO13-4. (die hebben hun eerste wedstrijd ook verloren met 7-1).

Er gaat op de valreep nog wel een speler van ons “voor veel geld” de overstap naar Robur maken, misschien doe die zaterdag dan al wel tegen zijn oude team mee ?.
Van Zevenhuizen (Sprenkelaar) naar de andere kant van Apeldoorn bleek toch te ver.

Met Sportieve groeten
Vos Beer en de Jong.

Deel deze pagina via: