Columbia JO8-1: Toernooi in Teuge
Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO8-1: Toernooi in Teuge

Een tijd geleden kregen onze mannen een uitnodig om mee te doen aan het toernooi in en bij Teuge. Hoe leuk is dat! Zaterdag was het dan zover. Een super goed georganiseerd toernooi mogen we wel zeggen.

Wedstrijden

Ditmaal 3 wedstrijden van ieders 15 minuten. Tegenstanders; Teuge, Terwolde en WSV. Het weer was perfect. De grasmat was perfect groen,… oh natuurlijk. Kunstgras. Daar hebben wij vaak wat meer moeite mee. Eigenlijk spelen wij alleen bij WSV op kunstgras. Onze trouwe fans waren ook weer aanwezig, dus met de support zat het ook goed.

Laten we het erop houden dat we geen wedstrijd gelijk hebben gespeeld vandaag. Onze mannen waren allesbehalve wedstrijd klaar. Half 9 stond de eerste wedstrijd al gepland. Maar de mannen hadden de wekker op half 11 staan ;-D.

Desondanks een superleuke ochtend gehad met elkaar en langzaamaan op weg naar de laatste trainingen van dit seizoen. Ook staat het ‘einde seizoensuitje’ nog op de kalender. Dus we mogen nog even mannen.

Supporters

Een special thanks voor iedereen die enthousiast onze wedstrijden heeft gevolgd! Wat hebben we mooie en spannende wedstrijden gezien met elkaar. Super dat jullie mannen in weer en wind hebben aangemoedigd.

Columbia

Natuurlijk ook de vele vrijwilligers van Columbia bedankt dat we lekker kunnen sporten op de velden, de planning altijd maar weer strak voor elkaar is, we een drankje of een patat kunnen halen in de kantine etc. etc. Samen zijn we de vereniging. Op naar een mooi nieuw voetbalseizoen.

Deel deze pagina via: