Columbia JO8-1 vs avv Mamamia JO25+
Wedstrijdverslag Jeugd

Hij stond al langer op de planning deze . Echter had onze tegenstander langer nodig om wedstrijdfit te worden. Met oog op de komende zomerstop hebben we de druk opgevoerd. Maandagavond was het dan toch zover. Let’s go!!!

Wedstrijd

Onze JO8-1 werkte voor de wedstrijd nog een training af, maar begon sterk aan de eerste helft. Met kreten als “we vreten jullie op” en “we maken jullie in” werd er fanatiek aan de wedstrijd begonnen. De eerste doelpogingen waren voor onze mannen. Maar de keepster van de tegenstander was niet gekomen om de ballen uit het net te vissen. De nodige reddingen werden verricht. Maar onze mannen bleven druk zet op de helft van de tegenstanders en domineerden het spel. Een doelpunt kon niet lang uitblijven. Onze tegenstander schuwde het duel niet. Links en rechts werd er een overtreding gemaakt. De scheidsrechter liet veel doorgaan, totdat de bal op de stip moest. Van de 7 meter stip werd de score bijna op 1-0 gezet. Maar wederom was de keepster de redder in nood (uit betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat er al een aanbieding vanuit onze hoofdmacht is gedaan). Maar de mannen lieten het koppie niet hangen en bleven aanvallend voetballen. Eindelijk konden we de 1-0 op het scorebord zetten na een prachtige aanval die binnen werd geschoten. Hierna ging het een stuk gemakkelijker. Links en rechts vlogen ze langs de verdedigers. De 2-0 en 3-0 volgden in rap tempo.

De 3-1 viel op een onverwacht moment. Volgens de mannen was het geen doelpunt, want de bal was achtergegaan. Waar kwam dan die 2e bal vandaan. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter goed. Wordt het nog spannend?

avv Mamamia scoorde nog de 3-2 maar iedereen merkte dat de wedstrijd al was gespeeld. Eindstand 3-2. Onze tegenstander gaf nog wel aan graag een re-match te willen plannen. Tot de volgende keer dus.

Uiteraard werd er afgesloten met penalty’s en een highfive na afloop.