Wedstrijdverslag

Harde nederlaag voor Columbia 2

Op zondag 23 april 2023 stond voor Columbia 2 de uitwedstrijd tegen VDZ 2 op het programma. De aftrap in Arnhem was om 11.00 uur.

Columbia kwam goed uit de startblokken tegen de nummer een-na-laatste van de competitie. Een aantal goede mogelijkheden van Tom, Léon en Rik werden niet benut. Na het goede begin zakte Columbia ver door de ondergrens. Tot aan de rust werd op een heel gemakkelijke wijze vier doelpunten weggeven. Ruststand 4-0.

Na rust herstelde Columbia zich een beetje. Het team stond beter en er werd minder makkelijk kansen weggegeven. Wel had Columbia moeite met het creëren van echte grote kansen. Met invallers Nick en Milan van O19-1 kwam er richting het einde van de wedstrijd wat frisse energie in de ploeg, dat kwam het spel ten goede. VDZ wist nog wel één keer te scoren en bracht de eindstand op 5-0.

Een harde nederlaag voor Columbia 2 tegen een laagvlieger. Opnieuw geen goede wedstrijd en dat is niet de eerste keer na de winterstop. Stof tot nadenken dus voor de Columbianen. De eerst volgende wedstrijd staat gepland op 14 mei, dan de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen VIOD 2 uit Doetinchem.