Wedstrijdverslag

Gelijkspel voor Columbia 2

Op zondag 19 maart 2023 stond voor Columbia 2 de thuiswedstrijd tegen Leones 2 op het programma.
De uitwedstrijd vorige jaar in Beneden-Leeuwen werd met 1-5 gewonnen. Aftrap 10:30 uur.

Op een prachtig zonovergoten Sportpark De Winkewijert ontstond een gelijkwaardige wedstrijd. Columbia iets de bovenliggende partij met een aantal gevaarlijke momenten. Dit resulteerde in een 1-0 voorsprong door een mooie kopbal van Jeroen na een mooie voorzet van Michael (1-0). In de eerste helft vielen verder geen goals. Ruststand 1-0.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Leones kwam wel wat beter in de wedstrijd, maar het waren de Columbianen met de grootste kansen. Een bal op de lat van Rusambo als grootste kans op de 2-0. De kansen werden dus niet verzilverd en uit de spaarzame kansen van Leones werd wel gescoord. Een kopbal werd matig verwerkt door de keeper van Columbia, waarnaar de gelijkmaker binnen werd geschoten (1-1). Dit was ook de eindstand.

Helaas geen drie punten voor Columbia 2. Wel veel betere wedstrijd, dan de afgelopen weken. Volgende week staat de stadsderby tegen Robur et Velocitas 2 op het programma. Een goed moment om weer eens drie punten te pakken. De aftrap op Sportpark Kerstschoten is om 11:00 uur.

Opstelling:
Gerco Assies, Tom Jansen, Sebastiaan Lindeman, Danny Kuhnen, Jeroen Riborn, Joost Dallinga (Kevin Veldhoen), Rik van Veldhuizen, Philip Cossee (Erik Nammensma), Rusambo Rajabu (Timo Schiphorst), Bahman Taheri, Michael Langenbach (Sam Andela).

Programma:
26 maart 2023: Robur et Velocitas 2 – Columbia 2 11:00 uur.

Topscores:
1. Philip Cossee: 7
2. Erik Nammensma: 4
3. Michael Langenbach: 3
Timo Schiphorst: 3
4. Rik van Veldhuizen: 2
Bahman Taheri: 2
Eddy Jose Coelho: 2
5. Sjoerd ten Asbroek: 1
Jeroen Riborn

Voor de stand en overige uitslagen ga naar www.voetbal.nl. Volg Columbia 2 op Instagram! (@avvcolumbia2).

Deel deze pagina via: