Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia 13-1 wint thuis van twello 13-1

Vandaag 25 maart stond de thuiswedstrijd tegen SV Twello op het programma.
Op een regenachtige zaterdag trapten we om 12.00 uur af en kwam de bal aan het rollen.
Columbia dat gelijk veel energie in de wedstrijd stopte en Twello verder en verder terug drukte tot de eigen helft had meteen de controle over wedstrijd.
Twello werd beperkt tot verdedigen en kwamen er niet tot nauwelijks uit.
Columbia dat vrolijk verder voetbalde speelden een aantal zeer goede kansen bij elkaar maar zoals de laatste weken al het geval is beloonden we ons niet voor het sterke spel en bleef de brilstand 0-0 op het bord staan.
In een 1ste helft waar Columbia bepaalde en kans op kans kreeg was meer dan de bovenliggende partij maar gingen we doelpuntloos de rust in.

In de rust,

In de rust bespraken we wat kleine dingetjes zoals het kantelen/knijpen maar ook vooral de rust voor de goal te bewaren en als de mogelijkheid zich voor doet om ook eens te durven schieten ipv door te combineren tot de 5 meter.

2de helft,

Zo gezegd zo gedaan begonnen we weer met veel energie en wederom drukte we twello terug op eigen helft en had Columbia de touwtjes in handen.
Na een paar min waarin we goed de ruimte op de vleugels bespeelde kwam onze spits die de actie naar buiten maakte met een geweldige voorzet op de inkomende linksbuiten en deze werkte de harde strakke voorzet bekwaam af en zo stonden we in 34ste min op voorsprong 1-0.
De gretigheid en honger om meer te scoren werd er niet minder om en zo kwam Twello niet aan voetballen toe.
Columbia dat in de omschakeling steeds weer kort en fel zat namen keer op keer weer heel snel de bal over en hielden we de druk hoog op onze tegenstander en creëerden we heel aantal goede kansen/mogelijkheden maar helaas kregen we de bal steeds maar niet in het netje.
Het wedstrijdbeeld bleef ongewijzigd met een heel goed Columbia dat de tegenstander geen enkele ruimte gaf en bleef drukken om de score te vergroten.
Het vergroten vd score liet op zich wachten maar daar in de 56ste min viel dan toch de 2-0 de goal kwam tot stand door elkaar een aantal keer goed in te spelen met de diepste man en daar de ondergekomen 10 die vanuit de kaats snoeihard op goal schoot en de bal achter de keeper kreeg.
De stand van 2-0 was dik en dik verdiend, want als je zoveel beter bent dan je tegenstander moet je jezelf belonen en dat is vandaag deels gelukt en dus zetten we hierin ook weer een stap in de goede richting.

Onze complimenten gaan uit naar de toppers die het publiek en alle aanwezigen hebben laten genieten van een fantastische wedstrijd.
Wat ik nog even extra wil benoemen is dat ik het ontzettend knap vond en ook zeker van heb genoten is dat onze gastspelers van de 12-1 het zo ontzettend goed hebben gedaan en foutloos hun wedstrijd meespeelde en zo hun steentje zeker hebben bijgedragen aan deze overwinning, GROTE KLASSE BOYS.

Voor nu wens ik jullie allen een fijn weekend verder en tot dinsdag want dan gaan we weer toewerken naar de volgende tegenstander ⚽️