Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia 13-1 oogt vermoeid en neemt punt mee uit vaassen.

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen KCVO 13-1 op het programma.
KCVO dat om de een of andere reden altijd een lastige tegenstander is voor ons.

Om 12.30 uur werd de bal aan het rollen gebracht en nam Columbia het heft in handen wat resulteerde in absolute controle in de 1ste 20 min wat in de 15de min de 0-1 opleverde.
Onze spits reageerde goed op een te zwakke terugspeelbal en kwam met zijn snelheid langszij, oog in oog met de keeper werkte hij beheerst af en was de voorsprong verdiend.
Na deze goede beginfase fase werd het spel wat rommeliger doordat we de bal hoog hielden en niet vanuit de controle bleven spelen en gingen we in het slordige spel van KCVO mee.
Hierdoor kwamen we steeds vaker in moeilijke situaties terecht en kreeg door fel spel onze tegenstander beetje bij beetje meer grip.
Columbia dat zichtbaar toe was aan de rust oogde vermoeid maar gingen we met een voorsprong de rust in.

In de rust bespraken we de verbeterpunten en
gingen we met vol goede moed de 2de helft in.

2de helft,
KCVO dat de bal in beweging bracht voor het 2de bedrijf zat er meteen weer vel bovenop en gunden ons geen enkele ruimte.
Dit resulteerde in een chaotisch en slordig begin van de 2de helft.
Waar Columbia normaal uitblinkt in volwassen en goed spel kwam hier maar weinig van terecht en zoals al eerder aangegeven oogde onze spelers erg vermoeid en ging alles moeizamer en moeizamer, simpele dingen als in de bal komen, beweging zonder bal kwam er niet uit en speelden we echt op ons tandvlees.
KCVO kwam hierdoor in scoringspositie en wisten met een prachtig geplaats hard schot de 1-1 op het bord te zetten in de 40ste min.
Columbia 13-1 dat niks te verwijten valt na een zeer zware trainingsweek met daarbij een extra training op de vrijdag waarin alle spelers 3 x 1.5 uur training in de benen hadden, vochten voor wat ze waard waren en kwamen een aantal keer dichtbij de voorsprong, maar zoals de laatste weken schort het ons aan de afwerking.
KCVO dat geloof kreeg in de overwinning en steeds feller ging spelen kreeg ook nog een behoorlijke kans, maar deze werd gelukkig niet benut.
Columbia dat nog 1x alles eruit perste wat erin zat kwam nog heel erg dichtbij de overwinning, want na een goede uitgespeelde aanval werd de bal niet scherp genoeg in geschoten en bracht de keeper van KCVO redding.
In de laatste minuten gebeurde er niet heel veel meer en blies de scheids voor de laatste keer op zijn fluitje en zo deelde KCVO en Columbia de punten.
Wij zijn trots op jullie als team dat altijd probeert er het beste uit te halen, maar denk dat onze vrijdag training die we voor de JVO (jeugdvoetbalopleidingen) hebben afgewerkt ons vandaag een beetje op brak.

Jullie zijn een geweldige groep samen en wij als begeleiding zijn dankbaar om met jullie te mogen werken.????????
Dinsdag weer lekker werken naar de volgende waarin we ons weer (zoals altijd) van onze beste kant zullen laten zien.????????⚽️

Voor nu een fijn weekend en pak die rust die we zo nodig hebben.????????

????????????Columbia13-1????????????

Deel deze pagina via: