Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO8-1 vs Columbia JO8-4

Een mooie zonnige woensdagavond, een net gemaaide grasmat, een vakkundig uitgezet voetbalveld en bussen vol supporters. Kortom een fantastische voetbalavond!

Om ons te kunnen meten voor het seizoen 23/24 stond de wedstrijd tegen onze eigen JO8-1 op het programma. Zij komen momenteel uit in de 2e klasse (wij in de 5e).

Extra leuk om eindelijk deze jongens weer te zien voetballen, want bijna allemaal zaten zij bij ons bij de mini’s. Zouden we overlopen worden vandaag? Let’s go!

Warming-up

Iedereen was mooi op tijd aanwezig. We waren exact met 6 spelers. Een eerste keer voor ons zonder wissels. De keeper werd goed warm geschoten. “Vandaag zal hij genoeg te doen hebben”. Koppies op scherp, en de beentjes warm.

Wedstrijd

Het 1e fluitsignaal, we zijn begonnen!

De eerste 10 minuten waren wij wat aftastend/afwachtend en zaten nog niet goed in de duels. De durf/lef was er nog niet helemaal. Je zag de jongens denken “dit is de JO8-1 en ze zijn een stuk sterker”.
Maar het zou de JO8-4 niet zijn, als ze zich niet terug zouden knokken in de wedstrijd.
Op het middenveld werden ondertussen de duels wel gewonnen en het overspelen begon te lopen.
Onze keeper verstoorde samen met de verdediging meerdere kansrijke aanvallen en de bal wilde er voor de JO8-1 niet zo gemakkelijk in als verwacht. Een paar prachtige acties van hun kant zette de ploeg welverdiend op voorsprong. Echter bleven wij goed overspelen en over de flanken voetballen. We misten dan net het fysieke in ons spel en waren te lief voor onze “tegenstander”. Iets waar we nog meer op gaan trainen mannen!
Gelukkig wisten wij die vervelende 0 van het scorebord te halen met een prachtig doelpunt. Ook onze tweede treffer was een prachtig schot van afstand. Knap gedaan mannen.

Eindstand

Eindstand 5-2! Neem hier in mee 2e vs 5e klasse, voor het eerst 40 minuten aaneengesloten spelen en een jaar leeftijdsverschil. Wij zijn super trots op jullie mannen. Jullie zijn zeker niet weggespeeld in deze wedstrijd.
Supergaaf om te zien overigens hoe sportief de JO8-1 speelde. Wat een toppers. Fijn om jullie eindelijk weer eens een wedstrijd te mogen zien spelen. Want jullie blijven toch ook onze jongens!!!

Penalty’s

Ook nu mogen de penalty’s niet ontbreken natuurlijk. Wij maakten de afspraak dat wij de penaltyreeks zouden winnen.
Echter werden er zoveel goede penalty’s genomen dat we in een gelijkspel zijn geëindigd ;-).

Groepsfoto

De groepsfoto mocht natuurlijk ook niet ontbreken. In het wit de JO8-1 en de JO8-4 in het Geel/Zwart. Twaalf toppers bij elkaar!

Bedankt mannen en begeleiding van de JO8-1 voor deze leuke wedstrijd. We spelen graag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de return tegen jullie.

Ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes bedankt voor jullie support!!

Op naar zaterdag, thuis tegen WSV.

Bijlage(n)

Deel deze pagina via: