Selectienieuws

Trainersstaf 2023/2024 krijgt vorm

Eind december werden we geheel onverwacht geconfronteerd met de mededeling dat Daniël Holtman volgend seizoen door persoonlijke omstandigheden niet langer trainer zal zijn van onze selectie. Hierdoor moesten we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Begin februari waren we bijna rond met een trainer, maar hij koos op het allerlaatste moment en geheel onverwacht voor een club uit Meppel die op divisie niveau speelt. We moesten derhalve opnieuw op zoek en na een lange zoektocht kunnen we mededelen dat we hierin geslaagd zijn.

Omdat we op dit moment uitkomen in de 1e klasse, moesten we rekening houden met een trainer met de juiste papieren (UEFA-A). Kijkend naar de huidige stand op de ranglijst zouden we volgend seizoen ook wel eens een niveau lager kunnen uitkomen, ondanks dat wij geloven dat handhaving nog steeds mogelijk is. We hebben een oplossing gevonden, waarbij beide scenario’s afgedekt zijn.

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Marco Onderberg volgend seizoen onze hoofdtrainer wordt. Marco was in het verleden (2015-2018) al eens hoofdtrainer bij Columbia. Wanneer we ook volgend seizoen uit zullen komen in de 1e klasse, zal Piet Panman, die beschikt over UEFA-A, aansluiten bij de technische staf.

Daarnaast zullen Danny Koorevaar als assistent-trainer en Randall Lesilolo als conditie- en krachttrainer de technische staf versterken.
Keeperstrainer Louis van Koeverden en verzorger Frans Stolk hebben hun contracten verlengd.

Wij zijn blij dat we op deze manier een technische staf hebben kunnen vormen met bekende, vertrouwde namen die Columbia een warm hart toedragen.

Namens de Technische Commissie,
Arjan Jacobs

Deel deze pagina via: