Wedstrijdverslag Jeugd

Columbia JO8-4 vs AZC JO8-3 / zat. 21-01-2023

Op vrijdagavond werd de voetbal.nl app nauwlettend in de gaten gehouden. Na sneeuw en vrieskou was het onzeker of het door kon gaan.
Maar op zaterdag ging onze wedstrijd toch door en mochten onze toppers hun debuut maken bij de JO8.

De jongens mochten zich onder de tribune in de kleedkamer van het 1e elftal opmaken voor de wedstrijd. Dat vonden ze natuurlijk geweldig! Na de tactische voorbespreking en een korte warming-up (het was erg koud) het eerste fluitsignaal…

In het eerste deel hadden de jongens veel kansen, maar de ballen gingen helaas langs de verkeerde kant van de paal. AZC was voetballend minder, maar als een geslepen Italiaanse ploeg sterk in de counter. Zo kwamen we snel op een 1-0 en vervolgens 2-0 achterstand. In de rust heeft jeugdtrainer Ivo de jongens “stevig” toegesproken en verteld dat hij trots op ze was. Dit gaf de jongens extra moed!

Klasse hoe het team bleef knokken en de wedstrijd weer naar zich toe trok. Met twee knappe goals kwamen we weer naast AZC te staan. De spanning hing in de lucht,… gelijkspel zou het in ieder geval niet worden. Wie maakt de winnende?

Wederom was het AZC die sneller het net wist te vinden. Eindstand 2-4.
De jongens hebben genoten van de eerste JO8 wedstrijd en mogen super trots zijn. Want we zijn net gestart en eigenlijk nog een JO7 team.

Op naar de volgende wedstrijd. Voorwaarts uit, we komen eraan ;-D.

Deel deze pagina via: