Columbia 13-1 ongeslagen kampioen in de 1ste klasse

In de kleedkamer staken wij ons weer in het prachtige geel/zwarte tenue en hielden we een korte maar zeer duidelijke bespreking, de afspraken waren bekend en iedereen was zich ervan bewust dat we eerst moesten leveren alvorens feest te kunnen vieren.

Het veld leek intussen steeds harder te worden door dalende temperaturen na zonsopkomst.
Dit weerhield ons er niet van om gewoon zoals altijd ons ding te doen.
En zo werkte we een prima warm up af.

1ste helft,

Om klokslag 8.30 uur klonk het 1ste fluitsignaal.
De wedstrijd begon wat onwennig door een hard bevroren veld waarop je je simpelweg niet lekker beweegt.
Maar omdat we de mindset gezet hadden op dat kou niet bestaat en een hard veld geen belemmering moet zijn pakten we het behoorlijk snel op en legde we csv onze wil op.
Vanaf minuut 1 waren het de geel/zwarten die bepaalde.
De manier van spelen gaf de tegenstander totaal geen ruimte om te kunnen spelen en speelden we een aantal goede aanvallen bij elkaar.
Csv dat met lange ballen onder de druk uit wou komen kreeg ook hiermee geen grip op ons spel.
Columbia dat ook nog eens fantastisch spel op de mat legde tikte bijtijds en wijlen de tegenstander zoek.
Deze beleving en goed spel bracht ons in de 26ste minuut de beloning en kwamen we door een goede uitgespeelde aanval op 0-1.
In de resterende 4 min van de 1ste helft bleef het spelbeeld ongewijzigd en was het columbia dat meer als de bovenliggende partij was.
Na 30 min voetbal floot de prima fluitende scheidsrechter voor de rust en zochten we even de warme kleedkamer op.

De rust,

In de rust bespraken we dat we op de goede weg zijn, maar deze focus en het spel wat we speelde vast moesten houden.
Ook kwamen er een paar verbeteringen aan bod en namen dit goed in ons op.

2de helft,

In de 2de helft begonnen we gelijk weer ijzersterk en lieten wij zien dat er vandaag maar 1 aanspraak maakten op de winst.
Er was felheid/beleving maar ook goed voetbal en deze combinatie zorgde ervoor dat csv er niet of nauwelijks aan te pas kwam.
Columbia dat echt duidelijk de betere ploeg was in alle opzichten was duidelijk op zoek naar de 0-2.
Deze viel al vrij snel na rust want in de 34 ste minuut werd ons links buiten alleen voor de keeper gezet en hij werkte koel en beheerst af 0-2 dus.
Met nog 26 minuten op de klok werden wij niet zenuwachtig en bleef iedereen zijn opgedragen taken uitvoeren en zorgde dit ervoor dat csv vanaf minuut 1 een verloren wedstrijd speelde, en met Columbia dat bleef gaan en liet zien de terechte ONGESLAGEN KAMPIOEN te willen worden bepaalde zo’n beetje alles wat er op het veld gebeurde.
Columbia dat een aantal een goede aanvallen opzette was hier en daar wat onzeker in de afronding maar in de omschakeling daarop volgend weer ijzersterk en steeds de bal zeer snel weer onderschepte bleef drukken op de goal van csv dit had een minuut of 5 de 0-3 op moeten leveren maar helaas werd deze niet afgerond.
Columbia kwam geen moment in de problemen en speelde de wedstrijd als team en een echte eenheid waarin iedereen voor elkaar ging uit.
En zo werd deze ontzettend fijne doch kleine groep spelers als collectief door voor elkaar en met elkaar iedere keer weer het maximale te geven terecht en dik verdiend ONGELSAGEN KAMPIOEN.??⚽️????

wat zijn wij als begeleiding ENORM TROTS op jullie gedrevenheid en de manier waarop we het elke training en wedstrijd weer samen willen doen.
Echt boys GROTE CONPLIMENTEN EN GROTE KLASSE.