Wedstrijdverslag

Kleine nederlaag voor Columbia 2

Op zondag 6 maart 2022 was het dan eindelijk zover. Voor Columbia 2 stond de eerste competitiewedstrijd na de winterstop op de planning. De laatste competitiewedstrijd was door corona en de winsterstop alweer drie maanden geleden. Toen speelde Columbia thuis gelijk tegen Avanti W. 2 (1-1). Nu opnieuw een thuiswedstrijd tegen W.V.V. ’34 2 uit Hengevelde. Aftrap 10:30 uur.

In de eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig, weinig tot geen kansen voor beide ploegen. De wedstrijd werd gekenmerkt door veel strijdlust, maar ook veel slordigheden. Door een inschattingsfout in de verdediging van Columbia werd het vlak voor rust 0-1. Een aanvaller van W.V.V. wist de bal te onderscheppen en kon zo gemakkelijk één op één de bal binnenschieten. Ruststand 0-1.

Na een kopje thee kwam Columbia goed de rust uit. Twee goede mogelijkheden voor de 1-1 werden helaas niet benut. Na deze momenten ging de wedstrijd verder zoals in de eerste helft. Geen echte kansen voor de gelijkmaker en ook W.V.V. lukte het niet om de scoren uit te breiden. Een typische 0-0 wedstrijd werd gewonnen door de gasten uit Hengevelde. Eindstand 0-1.

Wie op de ranglijst kijkt ziet dat het ongelooflijk spannend is in de reserve 1e klasse – A. Het verschil tussen plek 3 en 9 is maar drie punten. Columbia is door deze nederlaag gedaald van plek 4 naar plek 9. A.s. donderdag staat de volgende wedstrijd op de planning. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in Albergen tegen koploper De Tukkers 2.

Foto’s (Sandra van Dam):

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsandra.vandam.52%2Fposts%2F5103108526412309&show_text=true&width=500" width="500" height="582" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>